Rozvoral (SPD): Krásná Paříž již neexistuje – už jen špína a imigranti

18.10.2016 9:06

V poslední době se na světlo světa dostávají videa a fotografie ze současné Paříže, která už zdaleka není tou hrdou a krásnou Paříží, kterou jezdily obdivovat davy turistů.

Rozvoral (SPD): Krásná Paříž již neexistuje – už jen špína a imigranti
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Někteří lidé to komentují slovy, že se v ulicích hrdého města můžeme poučit, jak bude jednoho dne vypadat apokalypsa. Všude je prý jen nepořádek a chaos. Nikde nejsou vidět žádní bílí Francouzi, ale hlavně afričtí a arabští prodavači suvenýrů. Romantické ulice jsou plné špíny, odpadků, smetí a špinavých matrací, na kterých se povalují imigranti hlavně z Eritrei a ze Súdánu.

No co k tomu říci. Asi to, že video uveřejněné serverem britského deníku Daily Mail by se mělo u nás pouštět v hlavních zprávách každý den jako večerníček pro dospělé, aby stále více lidí mohlo prozřít ze své naivity, kterou se ohrazují tím, jak stále jen opakují, že u nás žádní imigranti nejsou a být nechtějí.

Je skutečně potřeba, abychom takovéto apokalypse předešli a udělali všechno proto, aby se k nám tato katastrofa nikdy nedostala. Musíme se z takovýchto záběrů poučit a nedopustit, aby se něco takového někdy přihodilo naší matičce Praze. Je bezpodmínečně potřeba zabránit tomu, aby nám česká vláda přes odpor drtivé většiny obyvatel začala umisťovat nelegální africké a arabské imigranty do České republiky, k čemuž se již před několika měsíci zavázala.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farhan (ANO): Ten zákon provází neskutečný chaos

21:10 Farhan (ANO): Ten zákon provází neskutečný chaos

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…