Rozvoral (SPD): Krásná Paříž již neexistuje – už jen špína a imigranti

18.10.2016 9:06

V poslední době se na světlo světa dostávají videa a fotografie ze současné Paříže, která už zdaleka není tou hrdou a krásnou Paříží, kterou jezdily obdivovat davy turistů.

Rozvoral (SPD): Krásná Paříž již neexistuje – už jen špína a imigranti
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Někteří lidé to komentují slovy, že se v ulicích hrdého města můžeme poučit, jak bude jednoho dne vypadat apokalypsa. Všude je prý jen nepořádek a chaos. Nikde nejsou vidět žádní bílí Francouzi, ale hlavně afričtí a arabští prodavači suvenýrů. Romantické ulice jsou plné špíny, odpadků, smetí a špinavých matrací, na kterých se povalují imigranti hlavně z Eritrei a ze Súdánu.

No co k tomu říci. Asi to, že video uveřejněné serverem britského deníku Daily Mail by se mělo u nás pouštět v hlavních zprávách každý den jako večerníček pro dospělé, aby stále více lidí mohlo prozřít ze své naivity, kterou se ohrazují tím, jak stále jen opakují, že u nás žádní imigranti nejsou a být nechtějí.

Je skutečně potřeba, abychom takovéto apokalypse předešli a udělali všechno proto, aby se k nám tato katastrofa nikdy nedostala. Musíme se z takovýchto záběrů poučit a nedopustit, aby se něco takového někdy přihodilo naší matičce Praze. Je bezpodmínečně potřeba zabránit tomu, aby nám česká vláda přes odpor drtivé většiny obyvatel začala umisťovat nelegální africké a arabské imigranty do České republiky, k čemuž se již před několika měsíci zavázala.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Ženíšek: Na naší zemi mi moc záleží, jako ministr mám tyto priority

23:07 Ministr Ženíšek: Na naší zemi mi moc záleží, jako ministr mám tyto priority

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nástupu do funkce ministra pro vědu, vývoj a inovac…