Rozvoral (SPD): Mezinárodní konference ENF – „Svoboda pro Evropu“

20.01.2017 12:29

Už tento víkend se v německém Koblenci uskuteční mezinárodní konference evropských parlamentních vlasteneckých stran a hnutí sdružených ve frakci ENF (Evropa národů a svobody) s názvem „Svoboda pro Evropu“.

Rozvoral (SPD): Mezinárodní konference ENF – „Svoboda pro Evropu“
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Tuto frakci vede předsedkyně francouzské Národní fronty (FN) a velká favoritka prezidentských voleb, které se uskuteční na přelomu dubna a května ve Francii Marine Le Pen. Konference se jako pokaždé zúčastní hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD), které je jediným členem této frakce za Českou republiku. Zastupovat naše hnutí na konferenci bude předseda Tomio Okamura, který zde vystoupí s projevem a dále místopředseda Radim Fiala.

Dalšími vystupujícími na konferenci budou předseda nizozemské Strany pro svobodu Geert Wilders, předsedkyně Alternativy pro Německo (AfD) Frauke Petry, předseda italské Ligy severu Matteo Salvini a další.

Česká média o konferenci samozřejmě mlčí, ale všeho do času. Přijde doba a nebude to tak dlouho trvat, kdy se budou všichni novináři předhánět, aby mohli o těchto konferencích informovat i českou veřejnost!

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…