Rozvoral (SPD): Mrzí mě, že je v dnešní době bráno vlastenectví a národní hrdost jako nějaká nemoc

22.11.2016 11:52

Projev na 3. Celostátní konferenci hnutí SPD:

Rozvoral (SPD): Mrzí mě, že je v dnešní době bráno vlastenectví a národní hrdost jako nějaká nemoc
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Vážený pane předsedo, vážené dámy, vážení pánové, milí přátelé a kolegové, vážení hosté!

Minulý rok jsem na tomto místě apeloval na všechny, kteří tu seděli, abychom se semkli do jednoho šiku kolem osobností Tomia Okamury, Radima Fiala a Jaroslava Holíka, kteří nás zastupují v Parlamentu, abychom byly stále jako jeden muž nebo jedna žena a abychom pracovali na tom, aby naše názory a politická práce hájily v prvé řadě zájmy České republiky a českých občanů. Říkal jsem také, že jen tak může být naše hnutí v budoucnu úspěšné a že náš vlastenecký program pro přímou demokracii, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy je koncipován tak, aby měl vždy poslední slovo občan a aby se zde nastolila opravdová demokracie, která tu v současné době chybí.

Po roce tvrdé práce musím konstatovat, že se nám to zatím celkem daří a je až s podivem, jakého úspěchu jsme v krajských volbách dosáhli. Samozřejmě, že je to práce nás všech tady v sále v čele s předsednictvem hnutí, s předsedy a místopředsedy všech krajských regionálních klubů, všech členů, členů čekatelů a sympatizantů hnutí. Všem Vám za mou osobu a celé předsednictvo děkuji za odvedenou práci ve volební kampani a nemohu jinak, než za všechny z nás co tady sedíme hluboce poděkovat také našemu předsedovi Tomio Okamurovi. Tomio svou nezdolnou a houževnatou prací, argumentací a nazývání věcí pravými jmény vždy oslovuje velké množství občanů a po celou dobu kampaně, která začala na začátku července, pomáhal každý víkend ve dne a někdy i v noci všem našim krajským organizacím, abychom uspěli.

Výsledek krajských voleb s celkovým počtem 18 zastupitelů v deseti krajích nás musí motivovat ještě k intenzivnější práci při propagaci hnutí a musíme se od něj pořádně odrazit, abychom ve volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, které se budou konat na podzim příštího roku, dosáhli ještě lepšího výsledku. Pokud totiž chceme měnit politiku naší země, tak je 5 nebo 6 procent velice málo. Musíme si ve všech krajích udělat podrobnou analýzu volebních výsledků, které jak všichni dobře víte, visí na portále volby.cz a to podrobně dle jednotlivých obcí, kterých v každém bývalém okrese až zase tolik není a tam kde jsme měli malý volební úspěch zajistit větší propagaci hnutí. Je totiž velký předpoklad, že občané o našem hnutí v takovýchto obcích možná vůbec nevědí. Členů a členů čekatelů na to máme dost a ve všech bývalých okresech bychom měli mít takzvané oblastní nebo chcete-li okresní koordinátory, kteří určitě tyto podrobné analýzy i ve svém vlastním zájmu velice rádi vypracují a následně zajistí již zmíněnou propagaci. Na krajském vedení pak bude vše koordinovat, vyhodnocovat a kontrolovat.

Vážené dámy a vážení pánové, mrzí mě, že je v dnešní době bráno vlastenectví a národní hrdost jako nějaká nemoc a všichni, kteří tak vystupují a hrdě se hlásí ke své rodné zemi a k jejím kulturním kořenům, jsou nazýváni rasisty, extrémisty, xenofoby a někdy dokonce i fašisty.

Hlásají to zejména novolevicoví extrémisté, kteří svou ideologií ohrožují tradiční svobodu, demokracii a kulturu. Používají k tomu rysy censury a objektivní neinformovanosti o všem co by mohlo narušit jejich zmatené přesvědčení o multikulturalismu, který nikdy v demokracii nemůže fungovat, jelikož ideologie, jako je ta islámská, je neslučitelná s naší kulturou. Již několikrát jsem říkal, že nemám nic proti muslimům, jelikož to jsou stejní lidé jako my, ale vzhledem k tomu, že jim od malička tlučou do hlavy korán, džihád a právo šaría je jejich pohled na svět a ostatní civilizaci netolerantní, nedemokratický a velice násilný. Může za to středověká ideologie, která hlásá, že není boha kromě Alláha a Mohamed je jeho prorok.

Nás vlastence to nesmí v žádném případě odradit od zákonem a ústavou dovoleným „bojem“ proti těmto novolevicovým extrémistům, kteří se stále ohrazují politickou korektností. Ta je totiž cestou do pekel a je na nás, abychom co nejvíce občanů přemýšlejících zdravým selským rozumem nasměrovali na cestu patriotismu, vlastenectví, národní hrdosti a nezávislé svrchovanosti. Pouze spolupráce samostatných evropských států podporovaná přímou demokracií je tou správnou cestou z eurounijní krize a nastolení svobody a pravé demokracie.

Jsem rád, že se lidem začíná přejídat přesycenost světa politickou korektností, odporně namyšleným levičáctvím, kavárenskými kecy, prodejnou žurnalistikou, falešnými volebními průzkumy, migrací, terorismem, multikulturní ideologií, antivlastenectvím a přeregulovaným nesvobodným životem.

Je toho důkazem jarní Brexit a nedávné zvolení Donalda Trumpa (podle pražské kavárny díky bílým heterosexuálním tedy normálním mužům s nižším vzděláním) prezidentem Spojených států amerických. Věřím, že tento vlastenecký trend bude nadále postupně pokračovat i v dalších zemích. V prosinci bude mít velkou šanci vyhrát v prezidentských volbách v Rakousku Norbert Hofer člen Svobodné strany Rakouska. Následovat budou v březnu volby v Nizozemsku, kde má velice dobře našlápnuto Geert Wilders předseda Strany pro svobodu. V květnu se do druhého kola prezidentských voleb ve Francii zcela určitě dostane předsedkyně Národní fronty Marine Le Pen a bude mít obrovskou šanci stát se francouzskou prezidentkou. Další pokračování pak přijde na podzim v Německu a doufám, že i v České republice!

Na závěr mi dovolte, abych ještě jednou poblahopřál všem našim novým krajským zastupitelům za zvolení, dále nám všem přeji, abychom měli pevné zdraví, radovali se z každé minuty svého života, byli silní a hýřili optimismem. Zároveň Vám všem přeji, abyste celý blížící se adventní čas, celé vánoční svátky a vstup do roku 2017 prožili v klidu, rodinné pohodě a hlavně ve zdraví.

Ať žije svoboda, ať žije demokracie, ať žije vlastenectví! 
 

Převzato z profilu na PL.cz.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

8:05 Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo II. výzvu aktivity Inovace Operačního programu Technologie…