Rozvoral (SPD): Podepište petici, řekněte NE migrační vlně

22.12.2020 10:01

Naše vlastenecká evropská strana Identita a demokracie (členy jsou například vlastenecké strany Mattea Salviniho a Marine Le Pen) iniciovala petici proti migračnímu paktu Evropské unie – www.saveurope.cz.

Rozvoral (SPD): Podepište petici, řekněte NE migrační vlně
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Členem této strany je i Svoboda a přímá demokracie (SPD). Chceme nasbírat milion podpisů napříč Evropou. Cílem petice je informovat občany o hrozbách vyplývajících z paktu a snaha vytvořit tlak na představitele evropských států, aby pakt neschválili. Hrozí, že v příštích letech by se v členských státech EU mohly usadit desítky milionů imigrantů ze zemí ležících mimo Evropu (dle Eurostatu přijde do roku 2060 do Evropy 55 milionů imigrantů), přičemž většina z nich by pocházela z rozvojových zemí. To by mohlo rozvrátit Evropu i naši zemi. Proti tomu musíme bojovat a musíme to zastavit! Česká mutace, kde je možné petici online podepsat je na stránkách ZDE

„Pakt o přistěhovalectví a azylu“ představený Evropskou komisí dne 24. září 2020 připravuje svou politikou otevřených dveří půdu pro masovou imigraci do Evropy. Obrovský počet imigrantů zničí ekonomickou, sociální a kulturní strukturu našich národů, která se v Evropě vytvářela déle než 1.000 let. Musíme se bránit a musíme to zastavit!

Anketa

Má prezident Miloš Zeman vaši podporu? (Ptáme se od 22.12.2020)

83%
17%
hlasovalo: 14022 lidí

Pakt je de facto novým plánem na přerozdělování imigrantů. V krizových situacích má dojít i k tomu, že Brusel členským zemím přijetí části „uprchlíků“ nařídí. Nařizované přijímání imigrantů je pro nás naprosto nepřijatelné

V případě toho, že nebude fungovat dobrovolnost, má přijít na řadu „povinná solidarita“. V jejím rámci by Evropská komise mohla připsat členské zemi část z počtu běženců určeného na základě výkonu ekonomiky a velikosti populace!

Navrhovaný „evropský Pakt o přistěhovalectví a azylu“ vytvoří pod záminkou „zlepšení bezpečnosti imigrantů“ právní, logistické a politické podmínky umožňující masové přesídlování obyvatel, zejména z rozvojového světa, na evropský kontinent. Na základě modelu obsaženého v Paktu z Marrákeše / Globálním paktu OSN o migraci se Komise snaží usnadnit masovou imigraci, která v nebývalém rozsahu zaplaví Evropu. V jejím důsledku bude Evropa zaplavena kolonizační vlnou a následná destabilizace a případný zánik evropských národů a kultur skrze masivní rozředění.

Komisařka pro vnitřní věci Ylva Johansson 24. září 2020 řekla: „Imigrace je součástí toho, proč náš kontinent prosperuje. Do Evropy směřuje hodně imigrantů a my je potřebujeme. My tyto lidi potřebujeme. Naše společnost stárne. Musíme však vytvořit nové cesty umožňující legální imigraci. Nejen pro kvalifikované pracovníky, ale také pro průměrnou nebo nízko kvalifikovanou pracovní sílu, která chce přijít do Evropské unie.“ Jasně vidíme, že EU otevřeně podporuje masovou imigraci.

V této chvíli byl text petice přeložen do francouzštiny, angličtiny, němčiny, češtiny, nizozemštiny, bulharštiny, estonštiny a finštiny. Iniciativa napříč Evropou bude zahrnovat i sociální sítě, konference a podobně.

(převzato z Profilu)

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…