Rozvoral (SPD): Prezidentův projev na 71. Zasedání Valného shromáždění OSN

23.09.2016 13:18

Prezident republiky Miloš Zeman přirovnává ve svém projevu Islámský stát k rakovině, která se rozlézá svými metastázemi a tak je daleko nebezpečnější než nádor samotný!

Rozvoral (SPD): Prezidentův projev na 71. Zasedání Valného shromáždění OSN
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

K tomu ještě dodal: „A proto můžeme pozorovat šíření radikalismu, terorismu a fanatismu a musíme se zeptat: Jak dlouho budeme čekat? Jak dlouho budeme jen kondolovat? Jak dlouho budeme pouze vyjadřovat svou solidaritu? Před několika lety počet zemí, které byly pod vlivem Islámského terorismu, byl šest. Nyní jich je 35.“

Pan prezident dal svým projevem najevo, že OSN vlastně nic proti terorismu nedělá a od roku 2000, kdy Indie navrhla platformu Spojených národů pro boj s mezinárodním terorismem, tedy celých šestnáct let se stále vede jen diskuse o definici mezinárodního terorismu.

Otázka je tedy nasnadě. Chce vůbec Organizace spojených národů proti terorismu něco dělat? Celé se to jeví zatím jen tak, že dělá, že něco dělá, jelikož se stále jen mluví, pořádají se pravidelná zasedání, tleská se různým proslovům, které stejně nic nevyřeší a nakonec skutek utek, neboli huba plná keců. Takže budeme ještě dlouho kondolovat a dlouho vyjadřovat svou solidaritu, bohužel!

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…