Rozvoral (SPD): Pro ukončení stávajícího modelu nereformovatelné Evropské unie volte SPD

24.05.2019 13:58

Ano, už nastal den „D“ a tento pátek a sobotu proběhnou v naší republice volby do Evropského parlamentu. Výsledky těchto voleb budou klíčové pro další osud České republiky. Braňme naší suverenitu a svobodu.

Rozvoral (SPD): Pro ukončení stávajícího modelu nereformovatelné Evropské unie volte SPD
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Naše hnutí SPD v rámci své volební kampaně představilo volební program pro volby do Evropského parlamentu, který je veden naší vizí – Česká republika na prvním místě. Jsme politické hnutí hájící zájmy našich občanů a v Evropském parlamentu budeme usilovat o ukončení stávajícího nereformovatelného modelu EU a tím pádem o to, aby naše republika právně posilovala národní suverenitu a svobodu. Budeme chtít, aby se lidé sami rozhodli, zda chtějí být i nadále součástí Evropské unie a to na základě referenda o vystoupení ČR z EU. Nedopustíme, aby k nám přesídlili imigranti ze zemí EU na základě přijatých kvót. Zde máme zcela jasno – ani jeden nelegální imigrant.

Naši zvolení kandidáti vždy budou vystupovat a přijímat důležitá rozhodnutí v souladu s doporučením vedení hnutí SPD, v jehož čele stojí náš lídr Tomio Okamura.

Naše síla spočívá též v tom, že budeme v Evropském parlamentu úzce spolupracovat s našimi silnými vlasteneckými spojenci z naší evropské parlamentní frakce Evropa národů a svobody (ENF) v čele s Matteem Salvinim a Marine Le Pen. Společně jsme připraveni budovat novou formu spolupráce národních států Evropy s důrazem na zachování naší suverenity, kultury a svobody.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Hnutí SPD je jediná politická strana, která má tu sílu, aby naplnila body svého volebního programu, protože má významné spojence v podobě obdobně smýšlejících stran a hnutí ve většině zemí Evropy. Ostatní strany a hnutí kandidující do Evropského parlamentu, které od nás okopírovaly zásadní body z našeho volebního programu, nemohou v Evropském parlamentu ničeho dosáhnout, a jejich ambicí jsou pouze osobní zájmy. Řada z nich hlásá, jak budou bojovat proti nelegální imigraci. Vážení občané, sami si ověřte, kdo jako první prosazoval, aby Česká republika odmítla povinné kvóty k přijímání imigrantů, viz návrhy a hlasování našich poslanců v Parlamentu České republiky.

Jako další příklady uvedu, že prosazujeme naše zákony v oblasti zestátnění exekutorů, připravili jsme komplexní řešení, jak dostat občany z dluhových pastí, podali jsme návrh zákona upravující šíření islámu jako trestný čin, předložili jsme zákon o referendu, o přímé volbě a odvolatelnosti politiků, o přímé hmotné odpovědnosti politiků a celou řadu dalších zákonů. Máme připravené projekty k podpoře tradičních pracujících rodin, k důchodové reformě a k podpoře živnostníků. Zásadně odmítáme placení neadresných sociálních dávek nepřizpůsobivým, usilujeme o ukončení inkluze ve školství a v rámci zahraniční politiky prosazujeme ukončení vojenských zahraničních misí.

Vážení občané, představil jsem některé z bodů, za které naše hnutí bojuje a bude je prosazovat v zájmu našich občanů. Souhlasíte-li a domníváte se, že je to správný směr pro Českou republiku, tak nás prosím přijďte podpořit do volebních místností. Hnutí SPD má číslo 28. Vaši důvěru nezklameme.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.