Rozvoral (SPD): Rok 2017 bude „jarem osvobození“!

27.01.2017 5:36

Takto nazval právě začínající rok na konferenci „Svoboda pro Evropu“, která se konala pod záštitou evropské frakce ENF (Evropa národů a svobody) v německém Koblenci předseda nizozemské Strany pro svobodu Geert Wilders.

Rozvoral (SPD): Rok 2017 bude „jarem osvobození“!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Narážel tím na to, že se tento rok konají velice důležité volby v Holandsku, ve Francii, v Německu a v České republice. Tedy všude tam, kde působí největší vlastenecké parlamentní strany Evropy sdružené ve frakci ENF.

Občané Evropy cítí, že je čas na změnu a volební preference tomu nasvědčují. Evropská unie se za řízení sociálních inženýrů propadá do stále větší zchátralosti, ze které jí už není pomoci. Proto je potřeba nahradit Evropskou unii spoluprací nezávislých a svrchovaných národních států Evropy, které odmítají islamizaci, prohnilou politickou korektnost, přerozdělování a neskutečnou byrokracii.

Hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) od začátku svého založení prosazuje hájení národních zájmů a svobodného občana ve svobodné a suverénní zemi. Důraz klademe také na přímou demokracii, prosazení zákona o referendu a vymahatelnou odpovědnost politiků a exekutivy.

Přijďte nás prosím podpořit v říjnových volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, abychom tento vlastenecký program dokázali prosadit, jelikož teď nadešel náš čas!

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Martin Baxa byl položen dotaz

Užitečnost veřejnoprávních médií

Kde jste přišel na to, že většina společnosti považuje veřejnoprávní média za užitečná a souhlasí s platbami za ně? Dle mého názoru je to lež. Neznám jediného člověka ve svém okolí (stovky lidí), který by s vaším názorem souhlasil. Kdyby se udělalo referendum zda platit, či ne, koncesionářské poplat...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Evropské volby, kde kandidáti SPOLU kážou vodu a pijí víno

8:04 Vích (SPD): Evropské volby, kde kandidáti SPOLU kážou vodu a pijí víno

V pátek 7. června se ve 14 hodin otevřou volební místnosti v České republice, zavřou se 8. června op…