Rozvoral (SPD): Schapiro a jeho vlezdoalrawismus

14.03.2016 11:12

Z chování amerického velvyslance Andrewa Schapira se můžeme na vlastní oči přesvědčit, že postoj paní Angely na imigrační krizi v Evropě má své kořeny v jejích amerických odposleších.

Rozvoral (SPD): Schapiro a jeho vlezdoalrawismus
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Americký velvyslanec v České republice Andrew Schapiro navštívil minulý týden brněnskou mešitu, ve které se setkal s předsedou Islámské nadace v Brně panem Muneebem Alrawim, aby vyjádřil podporu a solidaritu Spojených států amerických s muslimskou komunitou v České republice i na celém světě. Pan velvyslanec k tomu přímo řekl: „Dostalo se mi vřelého přivítání v brněnské mešitě, která je více jak deset let důležitou součástí muslimské komunity. Zvlášť v dnešní době je důležité dělat vše pro to, abychom čelili předsudkům a naopak podpořili ty, kteří jednají ve jménu míru a dobré vůle.“

Opravdu skvělý postoj pana Schapira k netolerantní, nenávistné a velice násilné islámské ideologii, jejíž brněnský představitel Alrawi na zveřejněných nahrávkách z kázání veřejně říká: „A Alláh vznešený říká, bojujte proti nevěřícím jako jeden muž.“

Pokud na takovýchto prohlášeních o boji proti nevěřícím vidí pan velvyslanec jednání ve jménu míru a dobré vůle, nechme ho při tom a udělejme si vlastní úsudek o celém americkém počínání v imigrační krizi, které je od začátku podporované všemi možnými neziskovými organizacemi, do kterých sypou obrovské finanční částky nejbohatší lidé světa, pocházející hlavně z USA.

Z toho všeho je velice patrné, že i postoj paní Angely na imigrační krizi v Evropě má své kořeny a je velice ovlivněn jejími odposlechy, které na ní mají Američané k dispozici. Nám, kteří to máme v hlavě srovnané, nezbývá nic jiného než držet palce prezidentskému kandidátu Donaldu Trumpovi, který na rozdíl od jiných přemýšlí zdravým selským rozumem a nenechává se vydírat zbrojařskou lobby a bohatými bankéři. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…