Rozvoral (SPD): Sobotka chce spolupracovat s umírněnými muslimy!

02.06.2016 13:48

Podle premiéra je důležitá spolupráce s umírněnými muslimy nad tím, aby se podařilo potlačit terorismus a fundamentalismus.

Rozvoral (SPD): Sobotka chce spolupracovat s umírněnými muslimy!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Toto a ještě další moudra pronesl předseda vlády na začátku týdne v Knihovně Václava Havla při akci Evropské dialogy. Zde jsou některé jeho další perly s mým komentářem:

„Aktivní členství v Evropské unii představuje pro současnou vládu prioritu.“ – Aktivní členství v Evropské unii je utopie a sám se o tom již několikrát pan Sobotka přesvědčil (Lisabonská smlouva hovoří jasně). Může být aktivní, jak chce, ale kdykoli budou vládci Evropy chtít, tak ho přehlasují. Řešením je Czexit na základě referenda.

„Hospodářská provázanost s ostatními členskými zeměmi jasně podtrhuje význam členství v Evropské unii.“ – Naše levná pracovní síla zahraničním korporacím velice vyhovuje, načež dividendy odtáhnou z republiky. Z dotačního zemědělství se k nám dováží nekvalitní potraviny, což také silně pociťují naši zemědělci, kteří nejsou konkurenčně schopní. Byrokracie, centralismus a přerozdělování je mor pro Evropu!

Neexistuje umírněný islám

„A šanci na úspěch máme daleko vyšší, budeme-li usilovat o společné řešení.“ – Společné řešení imigračního šílenství pro neschopnost a možnou zainteresovanost nejvyšších evropských vládních politiků již více jak rok nefunguje. Řešením je pouze spolupráce svobodných a svrchovaných zemí, které uctívají demokracii a kulturní a společenské hodnoty. Velice důležité také je, aby hájily národní zájmy.

„Členství v Evropské unii považuji za přínosné právě i kvůli společné obranné politice.“ – Obranná politika Evropské unie neexistuje. Rozpočet EU na zahraniční a bezpečnostní politiku tvoří pouhých 5,7%, tedy stejný jako má na svou správu, byrokracii a propagandu (5,7%), na rozdíl od zemědělské politiky (43%) a strukturálních fondů (45%). O obranu své země se musíme hlavně postarat sami na základě vlastenectví a základního vojenského výcviku pod vedením Armády ČR.

Abych ještě nezapomněl na ten první odstavec neboli perex. Neexistuje umírněný islám a je hloupost dělit muslimy na umírněné a na ty ostatní. Mají pouze jednu víru a tou je nedemokratická, netolerantní, nenávistná, velice násilná a ženami opovrhující islámská ideologie propagující džihád a právo šaría, které je obojí potřeba postavit mimo zákon – jedině tak mohou evropské státy a národy přežít!

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

8:05 Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře enviromentální výchovy