Rozvoral (SPD): Stávající podoba Evropské unie musí skončit

16.11.2018 21:32

Dnes se předseda hnutí SPD Tomio Okamura a místopředseda hnutí SPD Radim Fiala účastní v Sofii jednání frakce partnerských vlasteneckých parlamentních stran Evropy ENF (Evropa svobodných národů).

Rozvoral (SPD): Stávající podoba Evropské unie musí skončit
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Společně prosazujeme ukončení stávajícího modelu evropské integrace. Stávající Evropská unie se zvrhla v byrokratický systém ohrožující suverenitu národních států a svobodu občanů. Vlastenecké strany Evropy prosazují nový model spolupráce založený na respektu k suverenitě a národním zájmům evropských států.

Příští jaro nás čekají nejdůležitější volby v příštích několika letech – volby do Evropského parlamentu. Protože jsme součástí EU, tak je Evropský parlament místo, odkud bychom za SPD společně s dalšími evropskými vlasteneckými stranami v čele s Matteem Salvinim a Marine Le Pen chtěli nastartovat změnu a nápravu bruselské byrokracie, která Evropu potápí nejen nesmyslnými směrnicemi, ale hlavně sebevražednou proimigrantskou a protievropskou politikou. Současná EU je nereformovatelná. Je nutné změnit formu současné evropské integrace směrem k suverenitě a svobodě evropských národů. Pakliže to nebude možné, tak nezbývá než referendum o vystoupení ČR z EU, aby sami naši občané rozhodli o své budoucnosti ve své zemi. Prosazujeme zachování volného pohybu občanů EU, zboží, služeb a kapitálu. Musíme získat v eurovolbách co největší úspěch, protože to za nás v tom Bruselu nikdo z řad současných eurohujerů nevybojuje.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Stávající podoba EU musí skončit. Nahradit ji musíme novými pravidly spolupráce evropských států. Pravidly spolupráce, která budou respektovat právo každého národního státu rozhodovat ve svém zájmu. Chceme společně s našimi partnery získat ve volbách do europarlamentu sílu k zablokování dalšího diktátu EU. Musíme dnes myslet a pracovat pro budoucnost naší země. Děláme to společně s našimi přáteli, vlastenci z ostatních evropských zemí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.