Rozvoral (SPD): Tradiční Evropa potřebuje na svou ochranu více vlastenců jako je Matteo Salvini!

10.09.2018 10:13

Obyvatelé zemí Evropy, kteří zde žijí už několik generací, si začínají konečně uvědomovat, jaké nebezpečí v sobě skrývá masivní příliv nelegálních imigrantů, a to hlavně z afrických zemí.

Rozvoral (SPD): Tradiční Evropa potřebuje na svou ochranu více vlastenců jako je Matteo Salvini!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Řešení tohoto problému si na sebe nebojí vzít opravdoví vlastenci. U nás je to Tomio Okamura, v Maďarsku Viktor Orbán a v Itálii Matteo Salvini.

V úvodu připomenu některá data. Evropa jako jeden ze šesti světadílů má skoro tři čtvrtě miliardy obyvatel což činí okolo 10% celkové světové populace. Převážně od 16. století se formuluje jako západní civilizace, která se neustále rozvíjí. Současná politická a jazyková pestrost Evropy komplikuje snahy o její politickou centralizaci, kde jako nástroj jejího naplnění je Evropská unie. Jednotlivé státy Evropy jsou založeny na národních základech. Nábožensky v Evropě převažuje křesťanství, velký vliv májí katolické církve, pravoslaví a protestantismus. V poslední době se v mnoha zemích projevuje nárůst sekularizace. V žádném případě si zde občané nechtějí vnutit islámskou ideologii, kterou sebou přináší nelegální imigranti. Ti si vytýčili Evropu jako svůj nový domov, kde nebudou muset pracovat, kde se budou mít dobře a kterou si postupem času podmaní.

Za posledních pět let se jich nelegální cestou dostalo do Evropy okolo pěti milionů a tento počet stále narůstá. Tento stav se jeví jako neudržitelný a někteří opravdoví vlastenci v jednotlivých zemích proti němu začali bojovat. U nás je to hlavně Tomio Okamura (SPD), v Maďarsku Viktor Orbán (Fidesz-MPSZ) a v Itálii Matteo Salvini (Lega). Aktuálně je pozornost věnována posledně uvedenému, neboť právě Itálie učinila první radikální kroky proti přijímání imigrantů, kteří se chtěli dostat po moři do Evropy přes Itálii.        

Matteo Salvini je 45 letý italský politik, který je hlavně vůdce strany Lega, která má dobrou spolupráci s naším hnutím SPD. Stoupající preference této politické strany ho jako jejího lídra dostala letos v březnu do italského Senátu a od června tohoto roku zastává post ministra vnitra a ve vládě Giuseppa Conteho působí též jako vícepremiér. V letech 2004 až 2006 a následně v letech 2008 až 2018 byl poslancem Evropského parlamentu, takže velmi dobře zná organizační strukturu celého představenstva Evropské unie, kterou se nyní nebojí kritizovat pro její nečinnost ve věci protiimigrační politiky. Jeho vlastenecké cítění a nesouhlas s politikou EU ve věci přijímání imigrantů se projevilo v červnu tohoto roku, kdy z pozice ministra vnitra dal rozkaz policii střežící italské pobřeží, aby nepovolila vylodění lodi Aquarius s několika set imigranty na jejich území. Toto rozhodnutí uplatnil ještě u dalších lodí ovládané pašeráckými gangy pod záštitou neziskových organizací, které u italských břehů chtěly vysadit nelegální imigranty. Tyto neziskovky čerpají nemalé finanční prostředky právě z evropských fondů. V případě lodi Aguarius byl převoz imigrantů zaštítěn francouzskou neziskovou organizací. Dalším příkladem byla loď španělské nevládní organizace Proactiva Open Arms, která vzala imigranty na palubu v mezinárodních vodách.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Matteo Salvini jasně ukázal, co je nutné dělat, aby se omezil vstup imigrantů do Evropy. Většina obyvatel Itálie tento razantní přístup oceňuje, což se také projevuje ve stále narůstající popularitě naší partnerské strany Lega. Kroky italského ministra vnitra naopak silně kritizují vrcholní představitelé proimigračních zemí, nejvíce německá kancléřka Angela Merkelová a prezident Francie Emmanuel Macron. Salvini se nedává zastrašit, a veřejně tvrdí, jestli EU nezačne problém imigrantů urychleně řešit a bude dále přijímat převážně ekonomické imigranty ze zemí Afriky, nebude Itálie finančně přispívat a posílat finance do Evropské unie. Tento signál probudil i ostatní představitele zemí EU. Matteo Salvini začal uplatňovat politiku, kterou podporují i další členské země EU, jako např. Maďarsko, Rakousko a dokonce se k tomuto řešení přiklání i náš premiér Andrej Babiš. Ten si zhodnotil situaci, a když zjistil, že většina našich obyvatel je proti přílivu imigrantů do Evropy, tak své postoje změnil a začal na sebe brát roli spasitele, který bude strůjce plánu, pomocí kterého se zamezí příliv imigrantů do Evropy. Naši občané ale nejsou hloupí a vědí, jaké názory ve věci imigrace ještě nedávno podporoval, a že tento problém nemá řešení, neboť se jedná o dlouhodobý proces s neurčitým výsledkem. Jediné řešení je takové, které naše hnutí SPD od začátku přílivu imigrantů do Evropy „na pozvání od Angely Merkelové“ zastává. Je to vyhlášení referenda o vystoupení z EU a důkladné zabezpečení ochrany našich státních hranic.     

Naše hnutí SPD bude nadále rozvíjet spolupráci s Legou a tvrdě odmítat imigrační politiku EU a diktát Bruselu. Chceme se podílet na změně evropské integrace a budeme podporovat spolupráci suverénních národních států při zachování volného pohybu osob, kapitálu, služeb a zboží, tj. naplňovat náš program pro naše občany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.