Rozvoral (SPD): V rámci volební kampaně jsme prezentovali program SPD v Mníšku pod Brdy!

27.07.2021 21:41

V sobotu 24. července jsme s Tomiem Okamurou a kolegy prezentovali volební program hnutí SPD pro podzimní sněmovní volby v rámci kulturní akce Skalecká pouť 2021 v Mníšku pod Brdy.

Rozvoral (SPD): V rámci volební kampaně jsme prezentovali program SPD v Mníšku pod Brdy!
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Hnutí SPD svou volební kampaň do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky oficiálně představilo za účasti médií 15. července 2021 v Praze na Letenské pláni a v této kampani bude až do voleb aktivně pokračovat. Pro naše občany máme připravenu i celou řadu novinek – viz např. naší vlasteneckou hymnu SPD. Součástí celostátní kampaně je Český jarmark SPD 2021, který se bude průběžně konat ve všech krajských městech a jehož součástí bude prodej potravin za férové ceny od českých zemědělců. Novinkou je také KAMION „SPĎÁK“, který projede všemi kraji napříč celou republikou a zastávky bude mít ve vybraných městech. Občané zde budou mít možnost seznámit se a posedět s našimi kandidáty a diskutovat s nimi o volebním programu SPD. Občerstvení je zajištěno a konkrétní termíny zastávek kamionu budou upřesněny na našich webových stránkách ZDE.

Jako lídr středočeské kandidátky pro nadcházející parlamentní volby a zároveň předseda Regionálního klubu hnutí SPD Středočeského kraje jsem velmi rád prezentoval, spolu s Tomiem Okamurou a se svým týmem tvořeným dalšími členy našeho regionálního klubu, kteří kandidují v nadcházejících volbách, náš program při setkání s účastníky Skalecké pouti. Na této kulturní akci pořádané městem Mníšek pod Brdy a Římskokatolickou farností Mníšek pod Brdy jsme strávili společně s návštěvníky této akce příjemné sobotní odpoledne.

Především jsme je seznamovali s prioritami, které nabízíme pro naše občany v rámci volebního programu; taktéž jsme předávali občanům propagační předměty našeho hnutí. V programu s názvem „Naše vlast, naše rodiny, náš bezpečný domov“ myslíme na zajištění potřeb všech našich slušných a pracujících občanů, včetně osob zdravotně hendikepovaných, dětí a seniorů. Ti všichni jsou pro nás na prvním místě. Lidé zde měli i možnost podepsat petici za zachování české koruny jako měnové jednotky České republiky. Zájem občanů zvýšila přítomnost předsedy hnutí SPD a celostátního lídra pro podzimní volby za hnutí SPD Tomia Okamury.

Náš tým hnutí SPD se těší na další setkávání s občany. Pevně doufáme, že všichni lidé, které oslovil náš volební program, přijdou ve dnech 8. a 9. října 2021 k podzimním volbám a odevzdají své hlasy kandidátům hnutí SPD. Děkujeme.

(převzato z Profilu)

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

13:09 Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

Vláda schválila Rozpočtovou strategii sektoru veřejných institucí na roky 2025 až 2027 a k ní přilož…