Rozvoral (SPD): V sobotu 16.12.2017 se v Praze koná konference ENF

13.12.2017 13:36

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) pro tento týden

Rozvoral (SPD): V sobotu 16.12.2017 se v Praze koná konference ENF
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

1. V sobotu 9. 12. 2017 proběhla 4. Celostátní konference Hnutí SPD. Hlavním hostem konference byl prezident republiky pan Miloš Zeman, který zde vystoupil s projevem. Konference skončila úspěšně přijetím politického usnesení hnutí. Text politického usnesení je na webových stránkách hnutí (ZDE) a je přílohou stanoviska hnutí.

2. Dne 16. 12. 2017 se koná v Praze konference partnerských stran, sdružených v politické parlamentní frakci vlasteneckých stran Evropy ENF (Evropa národů a svobody). Hnutí SPD je členem této politické frakce. Konference se zúčastní předsedkyně frakce paní Marine Le Pen z Francie, která zde vystoupí se zásadním projevem k otázce evropské integrace. Na konferenci vystoupí také předseda SPD Tomio Okamura.

3. Poslanci SPD předloží na jednání Sněmovny pozměňovací návrhy k rozpočtu ČR. SPD bude navrhovat přesun části prostředků, v kapitole obrany, z prostředků na zahraniční mise na posílení přípravy záloh AČR. SPD také navrhne snížení prostředků na inkluzi a jejich přesun na posílení platů pracovníků ve školství.

4. SPD nesouhlasí s obecným pohledem prezidenta republiky na nutnost posilovat zahraniční mise AČR. Zajištění misí armádu vyčerpává finančně a 17 let války v Afghánistánu ukazuje, že tato válka je buď špatně vojensky vedená, nebo má špatně stanovené politické cíle. SPD považuje za zásadní v této době vést politický boj proti imigraci, která je nástrojem islamizace Evropy. Právě muslimští imigranti žijící v západní Evropě páchají teroristické útoky. AČR je nutné znovu začít připravovat na obranu země. To je její ústavní povinnost a dnes jí není schopna účinně plnit.

(převzato z Profilu)

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…