Rozvoral (SPD): V zemích, které přijaly islámské imigranty, nyní probíhá džihádistická válka

29.03.2017 11:27

Usnesení předsednictva SPD pro tento týden.

Rozvoral (SPD): V zemích, které přijaly islámské imigranty, nyní probíhá džihádistická válka
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

1.) Teroristický útok v Londýně je jasným důkazem spojení přistěhovalectví z muslimských zemí s terorem. V zemích, které přijaly islámské imigranty, nyní probíhá džihádistická válka. SPD vyjadřuje hlubokou soustrast rodinám obětí. Hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura jde do voleb s jasným programovým bodem: žádní nelegální imigranti, žádná islamizace, zajistíme bezpečnost v naší zemi!

2.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie bude ve svém volebním programu ve volbách do Poslanecké sněmovny prosazovat zásadní zvýšení vlivu státu na hospodaření s nerostným bohatstvím České republiky. Podpoříme pravomoci regulačních úřadů v oblasti energetiky a budeme požadovat deprivatizaci hospodaření s pitnou vodou. Tyto zásadní oblasti ekonomiky a života České republiky se musí vrátit plně pod kontrolu občanů České republiky. Nesmí sloužit k obohacování nadnárodních monopolů a korporací.

3.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie považuje hrozby nového předsedy sociální demokracie Německa pana Schulze za naprosto nepřijatelné. Jeho slova o prosazení přijímání imigrantů ve všech zemích Evropy jsou projevem nejhrubšího diktátu EU. Hnutí Svoboda a přímá demokracie požaduje právo občanů na referendum o vystoupení ČR z Evropské unie.

4.) Poslanec hnutí SPD Ing. Jaroslav Holík navštívil republiku Krym, která se na základě referenda mezi místními občany stala součástí Ruské federace. Návštěva proběhla na základě vzájemného pozvání, kde partnerem SPD byla ruská opoziční parlamentní strana Spravedlivé Rusko. Cílem návštěvy bylo seznámit se na místě se situací na Krymu, o které lživě a neúplně informují mainstreamová média.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.