Rozvoral (SPD): Že by šlápnul Šlachta Sobotkovi na kuří oko jménem OKD?

10.06.2016 18:29

Je to samozřejmě zatím jen úvaha, ale nějak mi to do sebe zapadá čím dál tím více. Proč by se jinak tak urputně a hlavně potichu pracovalo na Šlachtově odstranění z funkce?

Rozvoral (SPD): Že by šlápnul Šlachta Sobotkovi na kuří oko jménem OKD?
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

S OKD je amen a v současné době se vymýšlí, jak do ní napumpovat miliardu z našich daní, aby se pomohlo lidem, kteří zde pracují a kteří samozřejmě nemohou za to, jak to s jejich zaměstnavatelem dopadlo. Nějak jim pomoci musíme to je jasné, ale musíme to chtít zpátky na těch, kteří se spolupodíleli, jak na její divoké privatizaci, tak na jejím krachu.

Nahlas se mluví o tom, že je potřeba, aby se celá kauza kolem OKD konečně vyšetřila, a protimafiánský útvar vedený Robertem Šlachtou se s politiky zapletenými do korupce moc nemazlí, takže je možné, že již kolem OKD krouží a získává informace, což by bylo velice dobře. Ty informace by mohly zlomit vaz premiérovi, který má již zmíněnou divokou privatizaci na svědomí z doby, kdy řídil ministerstvo financí.

Pan Šlachta má smůlu v tom, že se jeho týmu již delší dobu pracovně daří a že jeho lidé umí udržet jazyk za zuby, takže se průběžné informace z vyšetřování k politikům tak, jak tomu bylo v minulosti, moc nedostávají. To se samozřejmě politickým figurkám nelíbí a tak je vyvíjen čím dál tím větší tlak na to, aby se vymyslelo něco, co by Šlachtu odstranilo. Na jeho odstranění mají již delší dobu zájem hlavně špičky od modrého ptáka (ODS) a nula devítky (TOP 09), kteří by se mu chtěli pomstít za „premiérku“ Nagyovou.

Celou dobu nebyl ten tlak až tak velký, ale něco mi říká, že když se k tomu tlaku připojí i Sobotka prostřednictvím Chovance a policejního prezidenta, kteří si k tomu vymysleli reformu policie, nemá již pan Šlachta šanci a oligarchové opět zvítězí. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šmarda (SOCDEM): Na střední třídě stojí celá společnost. A lidé ze střední třídy dnes chudnou

21:03 Šmarda (SOCDEM): Na střední třídě stojí celá společnost. A lidé ze střední třídy dnes chudnou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ekonomice.