Rychtařík (ANO 2011): Počet komisí rady města v Lounech

12.02.2015 10:28

Komise rady města v Lounech, aneb odbornost nade vše?

Rychtařík (ANO 2011): Počet komisí rady města v Lounech
Foto: archiv MR
Popisek: Milan Rychtařík, ANO 2011

ANO Louny při koaličních rozhovorech navrhovalo všem politickým uskupením v Lounech zrušení a sloučení některých komisí RM.

Počet komisí v Lounech je oproti jiným podobným městům výrazně vyšší. K našemu překvapení  náš návrh našel souhlas a podporu u většiny kandidujících subjektů.
Mnohdy se komise "oborově" překrývají a odbornost není rozhodujícím faktorem. Máme komisi pro Lounské vábení, máme komisi kulturní, zkrátka na vše máme v Lounech " odborné komise".

Důvodem našeho návrhu na sloučení komisí je větší efektivnost,rychlejší komunikační toky, informovanost, ale především finanční úspora !!!
Výsledek po volbách je najednou opačný, naopak se nám počet komisí zvýšil, pravděpodobně, aby všichni "odborníci" měli šanci úřadovat v komisích.
Nová komise s názvem pro otevřenou radnici je impulsem politické strany TOP (pravděpodobně měla TOP v Lounech velmi málo funkcionářů placených z peněz daňových poplatníků).

Zastupitelský klub ANO LOUNY nyní analyzuje, kolik tato hra současné opozice bude stát občany města a předloží zastupitelům v Lounech návrh na sloučení komisí rady města.

Mgr.Bc. Milan Rychtařík

  • ANO 2011
  • místostarosta města Louny
  • krajský zastupitel

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Milan Rychtařík - profil

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jelínková (KDU-ČSL): Navrhujeme tři varianty slev, závislé na počtu dětí

10:21 Jelínková (KDU-ČSL): Navrhujeme tři varianty slev, závislé na počtu dětí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL