SPD: Ne islámu v České republice. Stop islámu znamená stop terorismu

13.02.2019 17:12

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) k aktuální politické situaci.

SPD: Ne islámu v České republice. Stop islámu znamená stop terorismu
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Vážení přátelé, toto je aktuální politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD). V něm varujeme před tím, aby Česká republika nemusela v případné arbitráži s firmou Huawei platit miliardy. V Trumpově projevu o stavu Unie chválíme jeho snahu jednat s Kim Čong-unem o de-eskalaci napětí v jaderné oblasti, oznámení stahování vojáků z Afghánistánu a Sýrie či obranu před masovou imigrací. Zároveň je pro nás nepřijatelné hrozit vojenskou invazí ve Venezuele. Každopádně je Trump lepší alternativou než Hillary Clintonová, díky níž bychom dnes mohli být již na pokraji jaderného konfliktu. Též varujeme před aktivitami předáků českých muslimů a před jejich snahou o islamizaci naší země – mají napojení na teroristy a Saudskou Arábii. Rovněž odmítáme, že EU straší brexitem a hází klacky Britům pod nohy. Odmítáme současnou EU a společně s našimi partnery z Hnutí Evropa národů a svobody (MENF) prosazujeme Evropu spolupracujících rovnoprávných suverénních států.

Varování před Huawei je potřeba doložit, či vyvrátit. Před hardwarem a softwarem čínských společnosti Huawei a ZTE varoval před vánoci český Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB), který je označil za bezpečnostní riziko. Huawei je připravena se kvůli tomu bránit u soudů i prostřednictvím mezinárodní arbitráže a požaduje zrušení varování nebo úpravu. Napsala to v dopisech adresovaných premiérovi Andreji Babišovi (ANO) a řediteli NÚKIB Dušanu Navrátilovi. Odpověď chce čínská firma do 14. února. Na celé věci je také zajímavá skutečnost, že například sousední Slovensko žádné omezení v této věci k těmto firmám nechystá. V současné době čelí Česká republika celkem 13 arbitrážím, takže zbývá pouze doufat, že vláda Andreje Babiše a jeho ministři mají vše pevně podložené, aby Česká republika nemusela v další arbitráži platit miliardy z daní nás všech daňových poplatníků. Před tím ostatně varoval prezident Miloš Zeman.

Do ztracena naopak vyzněla informace v médiích, kdy americká společnost Apple přiznala, že součástí svého operačního systému (IOS) pro své mobilní telefony IPhone měla trvale nainstalovanou aplikaci, která po vytočení čísla druhého účastníka umožňuje jeho odposlech, aniž by byl jím hovor přijat.

SPD v této souvislosti zastává názor, že se jedná o tvrdý byznys a boj dvou velkých nadnárodních firem o ovládnutí našeho a evropského trhu s budoucími technologiemi označovanými jako 5G. Může se jednat o poškození dobrého jména firmy Huawei a je nutné tato podezření NÚKIB jednoznačně potvrdit, anebo je naopak vyvrátit. Je potřeba ochránit veškeré Ústřední orgány státní správy a subjekty kritické infrastruktury bez ohledu na poskytovatele technologií, ve kterých je potřeba urychleně provézt cílené bezpečnostní audity. Naše národní zájmy by se však neměly zásadně řídit náladami premiéra, který se zřejmě chce před svou cestou do USA zalíbit Američanům tak, aby ho přijali v Bílém domě.

Trumpův projev o stavu Unie.  Americký prezident Donald Trump pronesl tradiční projev o stavu Unie. Hnutí SPD v této souvislosti podporuje jeho iniciativu k další schůzce se severokorejským vůdcem Kim Čong-unem, která se uskuteční ve vietnamské Hanoii koncem tohoto měsíce. Je dobré de-eskalovat nukleární napětí korejského poloostrova a se Severní Koreou je dobré jednat.

Odmítáme však jakékoliv projevy agresivní zahraniční politiky USA a vměšování se do záležitostí cizích států. USA podporují Saúdskou Arábii, která též podporuje islámský terorismus a wahhábismus a saláfismus (pravověrný výklad islámu). Podobně USA podporovaly v Sýrii islamistickou opozici proti Asadovi, v Egyptě dokonce Muslimské bratrstvo, v Libyi pomohly nástupu islamistů. Vítáme tedy, pokud USA ukončí své agrese a utlumí svou přímou či nepřímou podporu islámských teroristů.

Prezident Trump však ve svém projevu pohrozil vojenskou intervencí ve Venezuele, což naprosto odmítáme. Přitom USA již kupříkladu napadly Sýrii, Irák, Libyi, Afghánistán, pomohly destabilizovat Ukrajinu. A navíc článek 2., odst. 4 Charty OSN praví: „Všichni členové se vystříhají ve svých mezinárodních stycích hrozby silou nebo použití síly jak proti územní celistvosti nebo politické nezávislosti kteréhokoli státu, tak jakýmkoli jiným způsobem neslučitelným s cíli Organizace spojených národů“.

Ve svém projevu Trump také zmínil plán stahování amerických vojáků ze Sýrie a Afghánistánu. SPD toto rozhodnutí vítá a podporuje mírové řešení a nikoli intervence armády USA s podporou NATO. Pokud jde o stavbu bariéry s Mexikem, tak podle nás má každý stát právo chránit své hranice proti ilegální imigraci. Činí tak i například Izrael. Americká dělnická třída opravdu doplácí na masovou nezákonnou migraci, jak říká Trump. Protože nelegální migranti snižují cenu práce.

Sečteno podtrženo v SPD zastáváme názor, že republikánský, v pořadí 45. prezident USA, je prezidentem lepším, než by bývala byla demokratická kandidátka Hillary Clintonová. Kdyby vyhrála ona, mnoho konfliktů ve světě by více eskalovalo, zřejmě mnoho dalších by vzniklo a dnes bychom byli na pokraji jaderné války s Ruskem. To je pro SPD zásadní!

Ne islámu v České republice. Stop islámu znamená stop terorismu. Hnutí SPD s hlubokým znepokojením sleduje informace v našich médiích, že na post nového šéfa pražské muslimské obce kandiduje Leonid Kušnarenko. Tento muslim by chtěl podle svého veřejného vyjádření dosáhnout toho, aby v Česku získali muslimští duchovní právo oddávat a působit ve věznicích. Česká muslimská komunita má podle něj také politické ambice. Kušnarenko by si přál, aby vznikla politická strana, která by hájila zájmy českých muslimů. Také by chtěl otevřít v Česku muslimské školy a školky. Leonid Kušnarenko upoutal pozornost médií jako právník bývalého pražského imáma Sámera Shehadeha obviněného z podpory terorismu.

Tyto informace potvrzují naše dlouhodobě konzistentní názory, že vůbec není pravda, že muslimská komunita je v ČR umírněná, jak tvrdí někteří čeští politici, novináři a proimigrační aktivisté. Vedení českých muslimů je napojeno na radikální saudskoarabské wahhábisty, kteří propagují pravověrnou, tedy nenávistnou interpretaci islámu. Připomeňme předáka muslimů Vladimíra Sáňku, který šířil extrémně islámskou salafistickou knihu Základy tauhídu. Předseda Ústředí muslimských obcí v České republice Muneeb Hassan Alrawi ve svém kázání v brněnské mešitě vysvětloval, že období mezi sedmi a devíti lety je nejlepší čas na vštěpování lásky k islámu i nenávisti ke všem, kteří neuznávají Alláha, a děti, které se nechtějí modlit, mají rodiče s láskou bít. Ředitel Muslimské unie České republiky Mohamed Abbas v debatě na TV Barrandov prohlásil, že právo šaría je „moudré“.

Hnutí SPD naprosto odmítá islamizaci České republiky. Ukazuje se, že islám je pro nás reálnou hrozbou. Proto jsme do Sněmovny již podali dva zákony – zákaz propagace islámské ideologie v ČR a zákaz islámského zahalování. Ostatní strany nám však hází klacky pod nohy. Není divu, když například předseda ČSSD a ministr vnitra Jan Hamáček veřejně prohlásil, že „islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti.“ Tím Hamáček míní to, že islám trestá odpadnutí od víry i homosexualitu smrtí, ženy jsou v islámu podřadnými bytostmi, a že nevěřící mohou být dle islámu a dle největšího vzoru muslimů, proroka Mohameda, libovolně zotročováni či vražděni? To je odporné a odsouzeníhodné. 

Volte prosím SPD a zabráníme tomu, aby Česká republika byla islamizována stejně jako státy západní Evropy. Islám v naší krásné zemi nechceme. Stop islámu znamená stop terorismu! 

EU v souvislosti s brexitem opravdu odhaluje svoji pravou tvář. V Bruselu odchod Velké Británie z Evropské unie psychicky nezvládají a chovají se jako šílenci. Od začátku vyjednávání házejí Britům klacky pod nohy, straší, vyhrožují, démonizují. EU v souvislosti s brexitem opravdu odhaluje svoji pravou tvář. Naposledy to minulý týden ukázal prezident Evropské rady Donald Tusk. Ten se zamýšlel nad tím, jak asi vypadá místo v pekle vyhrazené pro zastánce brexitu, kteří nemají plán. Taková slova opravdu hraničí se šílenstvím. Britové rozhodli o odchodu z EU v referendu a bruselské „elity“ by takové rozhodnutí měly respektovat. Je to hysterie evropských elitářů, kteří si velmi dobře uvědomují nadcházející soumrak EU. Konkrétní plán Britů spočívá v tom, že chtějí být opět suverénním státem a nechtějí posílat peníze ostatním. Velká Británie je silná a výkonná ekonomika, která velmi dobře ví, co jí čeká. Z brexitu se během pád týdnů velmi rychle vzpamatuje. Není v eurozóně, má svou vlastní měnu a bude si moci uzavírat samostatně mezistátní hospodářské smlouvy bez ohledu na sankce uvalené na jednotlivé státy ze strany EU. Bude si také o své legislativě rozhodovat sama a problémy může EU očekávat zejména v oblasti rybolovu ve společných vodách. Jakmile se bude Velké Británii samostatně ekonomicky lépe dařit, bude vzorem pro další unijní státy, které zjistí, že to jde i bez diktátu EU a stačí společný formát svobody pohybu, služeb, zboží a peněz na základě dobrovolnosti.  Tuto alternativu nabízí hnutí SPD ve společné evropské frakci ENF s Marine Le Pen, Matteem Salvinim a dalšími vlasteneckými stranami a politiky napříč Evropou. 

Jdeme společně  s našimi partnery do voleb. Přijďte  k volbám a podpořte nás!

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

15:06 Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.