SPD: Podpoříme zrušení superhrubé mzdy a snížení daní z toho vyplývající

02.09.2020 13:15

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci

SPD: Podpoříme zrušení superhrubé mzdy a snížení daní z toho vyplývající
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Vážení přátelé, toto je aktuální politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), ve kterém informujeme, že hnutí SPD podpoří zrušení superhrubé mzdy a snížení daní; požadujeme ale také úsporu zbytečných výdajů na nepřizpůsobivé, solární barony či politické neziskovky. Okolnosti cesty předsedy Senátu Vystrčila na Tchaj-wan jsou skandální. Tomio Okamura požádal prezidenta republiky Zemana, aby při návštěvě Itálie zmínil otázku politického procesu proti Matteovi Salvinimu a prezident přislíbil, že této žádosti vyhoví. V otázce covid-19 je třeba především chránit nejvíce ohrožené skupiny, ale nelze omezovat ústavní svobody občanů a podléhat farmaceutické lobby. Podporujeme italské občany a Ligu Mattea Salviniho v odporu proti masové imigraci. Bráníme Evropu a naši vlast proti islamizaci a afrikanizaci.

1. Hnutí SPD podpoří zrušení superhrubé mzdy a snížení daní; požadujeme ale také úsporu zbytečných výdajů na nepřizpůsobivé, solární barony či politické neziskovky!

Hnutí SPD podpoří zrušení superhrubé mzdy a snížení daní z toho vyplývající. Považujeme ale za nutné, aby to bylo doprovázeno možnou a nutnou úsporou ve zbytečných výdajích státu. Jde například o nákupy zbraní, dávky pro nepřizpůsobivé, dotace pro solární barony nebo financování neziskových organizací s politickým programem. Vláda nehledá úspory a vše řeší zadlužováním země.

2. Okolnosti cesty předsedy Senátu Vystrčila na Tchaj-wan jsou skandální!

Za naprosto skandální je třeba považovat okolnosti a průběh cesty předsedy Senátu Parlamentu ČR Miloše Vystrčila (ODS) na Tchaj-wan. Součástí delegace nejsou podle informací Parlamentních Listů.cz zástupci firem, jak bylo avizováno, ale pouze politici a jejich úředníci. Jde však o osoby v řadě případů napojené na finanční projekty Tchaj-wanu v České republice. Vypadá to, jako by za peníze našich občanů skupina Tchaj-wanem zlobbovaných lidí uskutečnila cestu naprosto zásadně poškozující vztahy České republiky a Číny. Slova šéfa čínské diplomacie na adresu předsedy Senátu Miloše Vystrčila jsou patrně příliš ostrá. Na druhou stranu Česká republika oficiálně uznává politiku jedné Číny, tedy že Tchaj-wan i Tibet jsou součástí Číny, a žádný stát nemůže nechat bez reakce, pokud někdo via facti zpochybňuje suverenitu nad jeho vlastním územím.

3. Tomio Okamura požádal prezidenta republiky Zemana, aby při návštěvě Itálie zmínil otázku politického procesu proti Matteovi Salvinimu a prezident přislíbil, že této žádosti vyhoví!

Hnutí SPD považuje trestní stíhání italského exministra vnitra Mattea Salviniho za to, že bránil vylodění nelegálních migrantů v Itálii, za politicky motivovaný proces. Předseda hnutí Tomio Okamura v této souvislosti požádal prezidenta republiky Miloše Zemana, aby u příležitosti oficiální návštěvy Itálie zmínil tyto obavy českých vlastenců o osud Mattea Salviniho. Je důležité, že prezident Miloš Zeman přislíbil, že této žádosti vyhoví.

4. V otázce covid-19 je třeba především chránit nejvíce ohrožené skupiny, ale nelze omezovat ústavní svobody občanů a podléhat farmaceutické lobby!

V Berlíně proběhly o víkendu masové protesty proti využívání nákazy covid-19 k omezování svobody lidí a výhradám k politice vlády kancléřky Merkelové. Šlo o protesty vyvolané stále sílícím pocitem, že v této věci stále více rozhodují politici a zájmy farmaceutických korporací místo odborníků. Podle našeho názoru je třeba především chránit nejvíce ohrožené skupiny, ale nelze omezovat ústavní svobody občanů a podléhat farmaceutické lobby.

5. Podporujeme italské občany a Ligu Mattea Salviniho v odporu proti masové imigraci. Bráníme Evropu a naši vlast proti islamizaci a afrikanizaci!

Masové protiimigrační protesty probíhají také na ostrově Lampedusa v Itálii. Ostrov je doslova zaplaven migranty, kteří jej začínají devastovat. Místním lidem již dochází trpělivost a připravují generální stávku. Protesty organizuje a podporuje strana Liga Mattea Salviniho, se kterou je hnutí SPD ve společné frakci Evropského parlamentu - Identita a demokracie (ID). Podporujeme italské občany a Ligu v odporu proti masové imigraci. Bráníme Evropu a naši vlast proti islamizaci a afrikanizaci!

Převzato z profilu

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

19:05 Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k geotermálnímu projektu Ringen v Litoměřicích