SPO: Lídrem pro volby do sněmovny v Královéhradeckém kraji je ing. Jana Galbičková

19.05.2017 5:28

Mnoho občanů se ptá, proč volit SPO (ZEMANOVCE)? Odpověď je tato. Zeman potřebuje v parlamentu spojence! HLAS SPO ZEMANOVCŮM JE HLASEM PREZIDENTOVI!

SPO: Lídrem pro volby do sněmovny v Královéhradeckém kraji je ing. Jana Galbičková
Foto: SPO
Popisek: Jana Galbičková (SPO)

Jinak řečeno slovy básníka: Zemana se nevzdáme, Praha nám tu nevládne !!! Tato země je naše a na naplnění tohoto hesla ještě není pozdě!

Ing. Jana Galbičková, 48 let, trvale žije v Týništi nad Orlicí, Královéhradecký kraj. Vystudovala Provoz a ekonomii letecké dopravy na Vysoké škole dopravy a spojů v Žilině. Byla ředitelkou Krajské hospodářské komory Královéhradeckého kraje a starostkou města Týniště nad Orlicí. V současné době je zastupitelkou města a podniká v oboru nemovitosti.

Jako starostka Týniště neustoupila korupčním a neprůhledným praktikám. Ať šlo o neodůvodněně vysoké dotace do Sportovního klubu, nesouhlasila, aby v městské společnosti na zpracování odpadů ODEKO stáli v čele politici, kterým soud zakázal vykonávat funkci jednatelů. Rovněž kritizuje nevýhodné kupování nepotřebných nemovitostí - rodinných domů městem Týniště bez znaleckých posudků od místního zastupitele, který se narychlo vzdá mandátu, aby je městu mohl prodat. Nesouhlasila a dala prověřit podivné zadávání městských veřejných zakázek spojených s korupcí úředníka městského úřadu.

Z dalších priorit:
- Podpora zavedení společných obecních úřadů pro malé obce z důvodu efektivnější ekonomické správy území
- Ochrana veřejných financí tím, že nebudeme tolerovat praktiky, kdy si „podnikatel" založí firmu, kterou přivede k bankrotu a okamžitě si založí novou. Většinou jsou tyto aktivity spojeny s daňovými či jinými trestnými činy s dopadem na veřejné finance a poškozování občanů jako byla kauza OKD
- Chceme zpět oddělené prostory pro kouření v restauracích
- Vrátíme obcím zdroje pitné vody. Naše voda patří nám
- Zdaníme církve i restituce. Nehodláme zvýhodňovat církve na úkor škol, nemocnic, spolků a firem
- Chceme přímou volbu nejen prezidenta, ale také starostů, primátorů i hejtmanů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Vznikl paskvil, kde hlavní roli hrál pan ministr Vít Rakušan

19:05 Dostálová (ANO): Vznikl paskvil, kde hlavní roli hrál pan ministr Vít Rakušan

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 21. května 2024 k migračnímu paktu a hrozícímu kolapsu st…