Schillerová (ANO): Z toho se nevykecáte. Nevykecáte. Můžete stokrát vytáhnout Brno

17.06.2022 12:33

Projev na 26. schůzi Poslanecké sněmovny 17. června 2022 k vetu poslance Cogana (STAN) návrhu poslance Nachera (ANO), který navrhoval projednat na půdě Poslanecké sněmovny kauzu Hlubuček.

Schillerová (ANO): Z toho se nevykecáte. Nevykecáte. Můžete stokrát vytáhnout Brno
Foto: Archiv Aleny Schillerové
Popisek: Předsedkyně poslaneckého klubu ANO Alena Schillerová

Pane předsedo Cogane, prostřednictvím paní místopředsedkyně, z toho se nevykecáte. Nevykecáte. Můžete stokrát vytáhnout Brno, pana Švachulu, bývalého člena ODS, který přešel do hnutí ANO. Bohužel, nám to je líto, je nám líto, že jsme si pustili do svých řad takového člověka, dnes je nepravomocně odsouzen, je to dobře, a celá brněnská organizace byla rozpuštěna a postavila se znovu. Takže prosím, teď tady řešte vaše problémy, vaše konkrétní problémy. Já si myslím, že média jsou toho plná. Mně bylo zle z některých zpráv, úplně zle jako člověku, jako ženě, které jsem četla v médiích, fyzicky zle, musím předeslat, když jsem tam četla některé - nebudu tady o tom vůbec mluvit, protože je mi to žinantní jako ženě, a myslím si, že to, co zažil můj kolega Patrik Nacher, co mi stihl jenom říct, že ani se na tištěné stránky ani online stránky nedostalo.

Takže prosím, my se chceme o tom jenom bavit. Je to legitimní. Já si vzpomínám, že byla témata, která jste tady řešili skoro celé dva roky a myslím si, že vůbec nedosahovala takovýchto rozměrů, jako tento organizovaný zločin. (Potlesk a výkřiky zleva.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Až do posledního Ukrajince

16:21 David (SPD): Až do posledního Ukrajince

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vývoji vojenského konfliktu na Ukrajině