Schwarzenberg (TOP 09): Máme skvělé zdravotnictví. Funguje opravdu dobře

24.08.2023 17:01 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnictví.

Schwarzenberg (TOP 09): Máme skvělé zdravotnictví. Funguje opravdu dobře
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

Už několik dní ležím zavřený v nemocnici na Karláku a shodou okolností jsem prošel dvě oddělení a několik i vícelůžkových pokojů a musím říct, že to byla skvělá zkušenost. Tedy, ne že by moje nemoc byla nějaký příjemný zážitek, to tvrdit nemůžu.

Ale musím říct, že jak personál na všech odděleních, tak ale také vybavení nemocnice je bezvadné. Ať jsou to lékaři, sestry a ostatní personál, všichni jsou mimořádně přívětiví, všímaví a jejich skutečný zájem o člověka je opravdu povzbuzující. Samozřejmě, čtenář těchto řádků si bude říkat, že Schwarzenberg měl nějaká privilegia, ale ne. Měl jsem právě možnost pozorovat, jak se všichni chovali i k ostatním, kteří se mnou leželi v pokoji. 

Také jsem si vzpomněl, že jsem byl před asi měsícem naposled navštívit v Motole umírajícího Martina Povejšila. I on mi tam říkal, že český zdravotní systém je kvalitní a také chválil, jak se k němu všichni chovali.

Proto považuji za svou povinnost o tom něco sdělit. Mám bohužel zkušenosti se zdravotními zařízeními v různých zemích, kde jsem většinou dost nadával. Ale české zdravotnictví funguje opravdu dobře. A je to především díky personálu, který je opravdu na všech úrovních vlídný a příjemný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Loupežníci u moci., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskusePetr Novák , 24.08.2023 17:20:52
Dlouho zřejmě fungovat nebude. Kalousek je ve VZP pojišťovně a to je špatný signál pro občany. Co mohla TOP 09, to rozkradla a zlikvidovala.

|  9 |  0

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vy přece vždycky budete hájit váš "úžasný" migrační pakt, ministře

14:02 Kubisková (Přísaha): Vy přece vždycky budete hájit váš "úžasný" migrační pakt, ministře

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migraci a ministru Rakušanovi.