Schwarzenberg (TOP 09): Tomáše Czernina znám od jeho mládí za jeho charakter ručím

22.06.2019 18:41

Komentář na facebookovém profilu k návrhu nového kandidáta na post předsedy strany.

Schwarzenberg (TOP 09): Tomáše Czernina znám od jeho mládí za jeho charakter ručím
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

Na sněmu východočeská krajské organizace TOP 09 se představil kandidát na předsedu strany proti Jiřímu Pospíšilovi. Vlastně se tím stáváme normální stranou, jak je v Evropě zvykem. Konečně doháníme vývoj, který se v jiných stranách dávno odehrál. Když se na oba kandidáty podívám, je jisté, že má Jiří Pospíšil velké zásluhy na tom, že obnovil naše spojenectví se STAN, které, jak doufám, bude i nadále pokračovat.

Ale bohužel se nerozhodl, jestli chce působit v Praze nebo v Bruselu. Obojí zároveň, jak jsem mu marně svého času jasně říkal, není možné dělat úspěšně a poctivě. Výsledek tudíž je, že se mu postavil jiný kandidát.

V této volbě nepůjde o tyto dvě osobnosti, nýbrž půjde o zásadní směřování naší strany a jsem zvědav, který z kandidátů představí koncepci, která nás posune dopředu, příliš dlouho jsme stagnovali.

Tomáše Czernina znám od jeho mládí a směle mohu tvrdit, že za jeho charakter ručím. Svědčí pro něj jeho obliba ve vlastním kraji. Přesvědčivě si tam odpracoval svůj senátorský mandát a stal se velmi respektovanou osobností. Je to člověk, který mě nikdy nezklamal a za kterého bych opravdu dal ruku do ohně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…