Schwarzenberg: Třeste se, Číňané

03.06.2018 11:54

Komentář na facebookovém profilu k působení exministra Tvrdíka

Schwarzenberg: Třeste se, Číňané
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

Po volbě prezidenta Trumpa se mluvilo o tom, že tuto volbu očekával a podporoval náš prezident Zeman. Potom kolem toho vše utichlo a lidé už si mysleli, že celá tato záležitost zapadla, ale teď teprve zjišťujeme, že pevné a nerozborné spojenectví mezi prezidenty Trumpem a Zemanem nadále trvá.

Náš prezident přispěchal pomoci Donaldu Trumpovi s největší výzvou, totiž jak se vyrovnat s neustále sílící čínskou velmocí. Vyslal tam pana Tvrdíka.

Jak všichni víme, pan Tvrdík svého času coby ministr obrany na léta poškodil českou armádu. Když se jako manažer ujal Českých aerolinií, přivedl je na mizinu a byly zachráněny v posledním okamžiku, byť ztratily mnoho nejvýhodnějších spojů a jsou teď mnohem menší. Pak se ujal čínských investic v České republice a mohli jsme sledovat, jak to celé dopadlo. Teď ovšem Zeman vysílá pana Tvrdíka do Číny znovu. Třeste se, Číňané.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

8:19 Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Povolení výstavby větrných farem, solárních parků včetně souvisejících akumulačních stanic bude snaz…