Seďa (ČSSD): Kluci z Východu – odpovědi na dotazy

21.09.2022 4:33

Mám rád dotazy a stále hledám odpovědi na ně. A když hlídám svá vnoučata, tak se snažím nalézat řešení skutečných současných problémů na sídlišti Východ v Uherském Hradišti. Proto si dovoluji odpovědět i na dotazy Kluků z Východu.

Seďa (ČSSD): Kluci z Východu – odpovědi na dotazy
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Antonín Seďa

Co vnímáte jako největší problémy Sídliště a kde vidíte prostor ke zlepšení?

Při procházkách sídlištěm jsem zjistil dva základní problémy. Tím prvním je mnohokrát diskutovaný nedostatek parkovacích míst. A tím méně diskutovaným je podle mého názoru nedostatek zeleně, zejména parkových ploch a dřevin. Rozhodně existují možnosti a plochy, jak lze navýšit počet parkovacích míst, a to dokonce za relativně malé investiční náklady. Co se týče zeleně, tak po dohodě s obyvateli lze zlepšit sadové úpravy nejen na veřejných prostorech, ale i vnitroblocích. A opět by to nestálo mnoho finančních prostředků.

Kdybyste byl starostou, co pro voliče z Východu uděláte?

Obecně, jako pro všechny občany města, bych se podíval na zbytné výdaje a na transparentnost městského rozpočtu tak, aby nedocházelo k podřezávání peněz pro občany města. Chtěl bych zavést slevovou kartu pro občany Uherského Hradiště do příspěvkových organizací města, zejména do sportovišť či na kulturní akce pořádané městem. Co se týče konkrétně obyvatel Východu, je nutno prosadit zvýšení parkovacích míst a zeleně, zlepšit veřejné služby a dopravní napojení MHD.

Jaký máte vzkaz pro občany z Východu (volný styl)?

Občané Východu si zaslouží, tak jako občané v jiných částech města, celkovou revitalizaci sídliště. Ta se dá dělat po jednotlivých etapách, které vyřeší základní problémy sídliště. Je také zapotřebí daleko více s občany komunikovat a brát ohled na jejich názory. A to bych chtěl změnit nejvíce. Je třeba odstranit častou aroganci vedení a úředníků města.

Převzato z profilu politika.

Článek byl převzat z Profilu Ing. Antonín Seďa

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…