Seďa (ČSSD): Mé priority pro náš region

02.10.2020 14:32

Každý politik by měl mít konkrétní programové priority, které hodlá po svém zvolení prosazovat. Široká veřejnost by tyto priority měla vědět při svém rozhodování při volbách.

Seďa (ČSSD): Mé priority pro náš region
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Bývalý poslanec Antonín Seďa (ČSSD)

Mé priority

  • Zajištění a rozvoj kvalitních a dostupných veřejných služeb (kvalitní zdravotní péče v každé okresní nemocnici, zajištění letecké záchranné služby v kraji, pomoc při výstavbě kamenného hospice, dostupná veřejná doprava v kraji, co nejrychlejší dokončení obchvatu D55, zlepšení dopravní infrastruktury)
  • Ochrana a obhajoba práv zaměstnanců (ochrana zaměstnanců zákoníkem práce, podpora vyšších mezd a platů, spolupráce s odborovými organizacemi)
  • Podpora seniorů, zdravotně hendikepovaných a rodin s dětmi (cenově dostupné družstevní a obecní bydlení, rozšíření terénních sociálních služeb, kvalitní vzdělávání v kraji)
  • Ochrana přírody a vodních zdrojů (zákaz těžby štěrkopísku a ochrana pitné vody, stop spalovně v UH+, zvýšení lesních ploch, investice do zachycení vody v krajině, výstavba přehrad a rybníků, ekologizace zemědělství, zlepšení životního prostředí snížením emisí)
  • Zajištění obrany země a bezpečnosti občanů (podpora našeho členství v NATO a EU, zlepšení podmínek pro IZS, energetická a potravinová soběstačnost, podpora průmyslové diplomacie, spolupráce s AOBP a ALV)
  • Zachování a podpora kulturních, historických a společenských tradic v našem regionu (spolupráce s neziskovým sektorem, investice do kulturních památek)
  • Rozvoj sportovních a pohybových aktivit dětí a mládeže (podpora sportovních a zájmových organizací a soutěží, spolupráce s MŠ a ZŠ, podpora POKOS – příprava obyvatelstva k obraně státu)

Ing. Antonín Seďa

Převzato z Profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…