Seďa (ČSSD): Ministr zdravotnictví pokračuje v šlépějích svých předchůdců

03.01.2022 15:49 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k opatřením ministra Válka

Seďa (ČSSD): Ministr zdravotnictví pokračuje v šlépějích svých předchůdců
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Antonín Seďa

Pan ministr zdravotnictví pokračuje v šlépějích svých předchůdců. A to v nelogice koronavirových opatření. Pokud chce testovat všechny občany včetně těch, kteří již mají za sebou třetí očkování, pak nechápu smysl.

Vždy jsem podporoval pozitivní diskriminaci těch, kteří se naočkují, protože potřebujeme podpořit dobrovolné očkování. Ovšem testování ve firmách pro všechny je cestou proti tomuto trendu, který před volbami propagoval i současný pan ministr i premiér.

Takže se lhalo před volbami, nebo je tady lobby dodavatelů testů? A proč se vše bude financovat ze zdravotního pojištění, a nikoli ze státního rozpočtu? Pak budou scházet peníze na operace a léčbu závažných chorob.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

20:03 Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny…