Seďa (ČSSD): Nejpalčivější problém Uherského Hradiště a jak jej řešit

17.09.2018 13:48

Politici jsou od toho, aby problémy řešily a ne aby je přesouvaly z roku na rok. člověk se nestačí divit, na co vše současná radniční koalice láká občany města. Jakoby v Radě města Uherské Hradiště neseděla poslední čtyři roky.

Seďa (ČSSD): Nejpalčivější problém Uherského Hradiště a jak jej řešit
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Bývalý poslanec Antonín Seďa (ČSSD)

Přestože naše město je krásné a většině obyvatel se v Uherském Hradišti dobře žije, má řadu problémů. Náš komunální volební program Pro náš společný domov obsahuje konkrétní návrhy, jak tyto problémy řešit. Proto se zaměřujeme na podporu a zlepšení života občanů, na zlepšení životního prostředí, chceme přívětivý a otevřený městský úřad a prosazujeme, aby Uherské Hradiště bylo soudržné město s mezigenerační solidaritou.

Určitě za velký problém považuji dopravní zatížení města a znečištěné životní prostředí exhalacemi a polétavým prachem. Pro mne je alarmující negativní demografický vývoj a odchod mladých spoluobčanů mimo město či dokonce mimo Zlínský kraj. Chci, abychom finančně podpořili občany města s trvalým pobytem, z jejichž daní se financují veřejné služby, které využívají návštěvníci města i obyvatelé sousedních měst a obcí.

Proto navrhujeme výstavbu městských bytů, zvýšení příspěvku na narozené dítě či zlevněné jízdné na MHD. Uvažujeme i o zrušení poplatku za psy pro občany města a o snížení plateb za svoz TKO pro ty, kteří komunální odpad třídí. Klademe důraz na zlepšení životního prostředí, které má významný vliv na zdravotní stav obyvatel i na kvalitu jejich života. Chceme více zeleně, parčíků i odpočinkových a klidových zón pro aktivní život občanů Uherského Hradiště.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Exner (STAN): Nesnáším, když se Češi prezentují jako malý bezmocný národ

10:14 Exner (STAN): Nesnáším, když se Češi prezentují jako malý bezmocný národ

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k bezpečnosti a sebevědomí ČR.