Seďa (ČSSD): Několik postřehů

14.11.2020 13:16

Komentář na facebookovém profilu k aktuálním událostem

Seďa (ČSSD): Několik postřehů
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Antonín Seďa

Postřeh první, pan premiér oznamuje veřejně návrat školáků do škol 18. 11. Teprve poté vystupuje ministr školství a zdravotnictví na tiskové konferenci. Opět PR předsedy vlády, nic víc a nic méně.

Anketa

Je v České republice zbytečně moc restaurací?

80%
20%
hlasovalo: 13086 lidí

Postřeh druhý, posunutí sjezdu ČSSD se dalo očekávat. Pouze je otázkou, co se tím změní a zda sociální demokracie využije ty tři měsíce k dobru na modernizaci svého volebního programu.

Postřeh třetí, Máte slovo na ČT1 opět ukázalo ubohost tohoto pořadu. Namísto věcné a odborné diskuse nastalo štěkání mezi ženami na pravé straně (zastánkyně nesnižování kapitoly 307) a muži na levé straně (zastánci snížení armádního rozpočtu o 10 miliard korun). Jediné, s čím bych souhlasil, je problém dlouholetého plánování modernizace AČR a dostatek financí.

Postřeh čtvrtý, nějak mi nejde do souladu tvrzení pana ministra Havlíčka o otevření obchodů před vánočními svátky s tiskovou konferencí ministra zdravotnictví. Členové vlády v čele s panem premiérem by si měli konečně ujasnit, zda preferují životy a zdraví lidí před konzumem a záchranou podnikatelů.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ulvr (SLK): Na Jilemnicku vzniklo první společenství obcí v republice

13:04 Ulvr (SLK): Na Jilemnicku vzniklo první společenství obcí v republice

Liberecký kraj se stal prvním krajem, kde vzniklo společenství obcí jako nová forma meziobecní spolu…