Seďa (ČSSD): Tak teď nevím, kdo lže víc

17.04.2023 6:23 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vyjádření premiéra Fialy, že bude o změnách DPH informovat zhruba za měsíc

Seďa (ČSSD): Tak teď nevím, kdo lže víc
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Antonín Seďa

Premiér tvrdí, že informace o změně sazeb DPH není pravdivá a že za měsíc se z jeho úst občané dozví, jak to skutečně je. Tak teď nevím, kdo lže víc. Zda pan ministr financí, nebo pan premiér. Nebo je to pouze "politické mlžerní" před veřejností, aby za měsíc bylo vše jinak?

Vždy jsem si myslel, že analýzy mají vycházet z politického zadání ministra či premiéra po nějakém předjednání s koaličními partnery. Takto by měl postupovat každý odpovědný a předem připravený politik. Pokud tato koalice hraje s občany od samého počátku politickou habaďuru, pak se není co divit chaosu, který v případě vládnutí předvádí jednotliví ministři a celá vláda.

Nicméně i opozice má na tom svůj podíl. Programová neukotvenost ANO 2011 a SPD jasně ukazuje, že v současné době v jejich politice převažuje toliko populismus a nekoncepčnost řešení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

8:05 Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo II. výzvu aktivity Inovace Operačního programu Technologie…