Sehnal (ODA): Poděkování si zaslouží všichni kandidáti prezidentských voleb

14.01.2018 12:36

Komentář předsedy ODA k výsledkům prezidentských voleb

Sehnal (ODA): Poděkování si zaslouží všichni kandidáti prezidentských voleb
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODA Pavel Sehnal

„Pokud je nějaký velký závod, třeba Tour de France, nebo Paříž-Dakar, vždy v tomto závodě skončí někdo první, někdo poslední a někdo uprostřed. Ale pro mě osobně jsou všichni účastníci takových závodů borci, protože je dokončili. V tomto případě si myslím, že poděkování si zaslouží všichni kandidáti prezidentských voleb. Obětovali půl roku svého života, aby se věnovali kampani a Vám občanům, abyste měli možnost si vybrat svého prezidenta.

Vidím mnoho positiv na kampani pana Vratislava Kulhánka. Pozitiva vnímám především v tom, že se nám za dva měsíce podařilo získat 40 tisíc občanských podpisů na podporu pana Kulhánka. Další pozitivum je v tom, že jsme byli podpořeni 24 poslanci, a to napříč politickým spektrem, takže osobnost pana Kulhánka zaujala i zákonodárce. Myslím si, že pan Kulhánek byl dobře zvoleným kandidátem. Jeho zkušenosti jsou nadprůměrné, ale prezidentská kampaň je také o tom, aby člověk o svých zkušenostech dokázal přesvědčit voliče.

Jsme rádi, že ODA udělala politickou práci. Byli jsme jednou z mála politických stran, která postavila kandidáta na prezidenta, a bylo pro nás překvapením, že ty velké parlamentní strany nebyly schopné prezidentského kandidáta představit vůbec. Takže v tomto smyslu jsme svoji politickou práci odvedli velmi dobře.

Ing. Pavel Sehnal

  • Praha bez chaosu
  • zastupitel měst. části

Chtěl bych poděkovat panu Kulhánkovi za jeho nasazení a jeho osobnímu týmu, který si sám vybral a který ho podporoval v diskuzích. Rád bych poděkoval i technickému týmu, který byl sestaven ze strany ODA a připravoval všechny tiskoviny, videa a ostatní produkční činnosti.

Zároveň nejvýznamněji děkuji všem voličům, kteří dali hlas panu Kulhánkovi a ocenili jeho vlastnosti a způsobilost ovlivňovat domácí a zahraniční politiku. ODA vznikla před 10 měsíci a věříme, že naše cesta povede vzhůru. Rádi bychom přesměrovali podporu všech příznivců ODA na pana Drahoše a vyjádřili mu naši podporu v dalším kole prezidentských voleb.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…