Sehnalová (ČSSD): Se studenty a veřejností o Evropské unii

24.02.2018 19:20

Ve zcela zaplněném Divadle na cucky v Olomouci včera poslankyně Evropského parlamentu Olga Sehnalová diskutovala se svými kolegyněmi Kateřinou Konečnou a Michaelou Šojdrovou o tom, jak funguje Evropská unie, jak pracuje Evropský parlament a svých aktivitách.

Sehnalová (ČSSD): Se studenty a veřejností o Evropské unii
Foto: sehnalova.cz
Popisek: Europoslankyně Olga Sehnalová

Diváky v publiku, mezi nimiž byli především studenti škol z Olomouce, Prostějova a Ostravy, zajímala domácí i evropská témata - například problémy s čerpáním evropských dotací, zemědělská politika, možnost přijetí eura v České republice či probíhající diskuze o vystoupení z Evropské unie. Studenti se zajímali i to, jak by měla vypadat osvěta a informace o EU, bez kterých je složité vést věcnou diskuzi o EU.

Seminář Fakta versus mýty o EU organizuje Národní parlament dětí a mládeže ve spolupráci s Informační kanceláří EP již po několikáté, pokaždé v jiném městě ČR. Seminář je určen především mladým lidem a má dvě části - v první mluví zástupce Informační kanceláře EP o fungování Evropského parlamentu prostřednictvím mýtů o EU, druhá zahrnuje diskuzi s poslanci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…