Sehnalová (ČSSD) přivítala v Evropském parlamentu studenty z nizozemského Tilburgu

05.05.2018 14:17

Skupinu studentů z Tilburgské univerzity Olga Sehnalová přivítala v Evropském parlamentu v Bruselu. Studenti, kteří přijeli do Bruselu na prohlídku institucí Evropské unie, mohli v Parlamentu pozorovat část zasedání a hlasování plenárního zasedání.

Sehnalová (ČSSD) přivítala v Evropském parlamentu studenty z nizozemského Tilburgu
Foto: sehnalova.cz
Popisek: Europoslankyně Olga Sehnalová

To, jak se legislativní zpráva dostane od prvního návrhu až po toto závěrečné hlasování, jim potom představila Olga Sehnalová na společném setkání. Přiblížila jim i své hlavní aktivity ve Výboru pro vnitřní trh a ochranu spotřebitelů a ve Výboru pro dopravu a cestovní ruch, a studenti také využili setkání s poslankyní k řadě dotazů o fungování Evropského parlamentu, i o konkrétní práci europoslankyně.

"Setkání se studenty mám ráda, konec konců jezdím na besedy do škol pravidelně. Těší mne, pokud mají o evropská témata zájem a když jim mohu přiblížit svou konkrétní práci i třeba to, co se v různých příručkách nedočtou. A vždycky mne obzvášť potěší, když ve je ve skupině studentů z různých zemí i někdo z České republiky. Bylo to opravdu moc příjemné setkání."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…