Senátor Antl: Určitě si během několika týdnů konkrétní uplatnění najdu

10.10.2020 15:54

Tiskové prohlášení k výsledkům druhého kola voleb do Senátu.

Senátor Antl: Určitě si během několika týdnů konkrétní uplatnění najdu
Foto: redakce
Popisek: Miroslav Antl, senátor

Samozřejmě (znovu) blahopřeji Honzovi Grulichovi k jeho velkému úspěchu!

Zejména však velmi děkuji všem, kteří mi dali svůj hlas, což vnímám jako projev důvěry – a nejvíce těm, kteří nás podpořili i finančně, jakož i těm, kteří nám po celou dobu aktivně pomáhali…!
 
Bojovali jsme proti šesti politickým subjektům, přičemž pět z nich jsou strany parlamentní (TOP 09, STAN, KDU ČSL, Piráti a ODS). My všichni (s našimi kamarády) jsme pracovali naplno a pro úspěch jsme udělali vše, co bylo v našem mini-týmu reálné. V této situaci považuji náš výsledek za výborný…!
 
Samozřejmě cítím zklamání, zejména však únavu – a současně i úlevu. Spadla ze mne tíha odpovědnosti za starost a péči o Občany v regionu. Lidé dali jednoznačně najevo, že naši pomoc už nepotřebují, o čemž svědčí jejich účast na volbách. Pochopil jsem, že lidé chtějí změnu – a té se jim právě dostává.
 
 
Já se tímto se senátním obvodem č. 48 a s jeho občany loučím. Sic nevím, co budu krom výuky na Pedagogické fakultě UHK dělat, ale určitě si během několika týdnů konkrétní uplatnění najdu.
 
O prospěšné spolky aj., které jsme po celou dobu mé senátorské činnosti podporovali, se snad postarají oba soupeři Jan Grulich a Jana Drejslová, anebo tyto spolky a lidé v nich už možná o pomoc ani tolik nestojí. Pro mne, resp. nás všechny, je velkým ponaučením, že soustavná práce adekvátní výsledky nepřináší – a zcela postačí několikaměsíční předvolební aktivita se spoustou billboardů, plakátů… - a hlavně podpora politická, čili stranická. Mrzí mne pouze velká zášť, nenávist, lživé útoky a urážky, jimiž mne příznivci obou protivníků v posledních dvou týdnech zahrnuli.
 
Aspoň dnes – ve Světový den duševního zdraví – zůstaňme, prosím, v klidu a pohodě.
 
V tuto chvíli se nechci více vyjadřovat – a prosím, abyste to respektovali.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.