Senátor Canov: Děti do školy až v září? Realistické

03.04.2020 10:31

Komentář na facebookovém profilu k nástupu dětí do škol

Senátor Canov: Děti do školy až v září? Realistické
Foto: archiv starosty
Popisek: starosta Chrastavy Michael Canov (SLK)

Zpravodaj ČT Petr Obrovský: Podle slovenského premiéra Matoviče děti už v tomto školním roce do školy nepůjdou.

Myslím si, že to je za daného stavu realistický výrok. A bylo by dobré, aby ho převzalo i vedení naší vlasti. Než líčení fantasmagorických představ o tom, jak budou učitelé v rouškách děti v rouškách po návratu do škol pár týdnů před koncem školního roku od sebe non-stop rozhánět (zřejmě ve sportovních halách, aby se do tříd všichni vešli) a všichni se budou non-stop dezinfikovat, o stravování ve školních jídelnách nemluvě, a do té doby budou všichni v nejistotě a na nervy co bude, kdy bude, by bylo nejlepší celé druhé pololetí prostě definitivně odpískat (úředně zrušit), přijímačky nahradit přijetím dle prospěchu či dalších kritérií (a v případě potřeby i losem) a maturantům vydat maturitní vysvědčení tak, jak již bylo zákonem schváleno, když se školy neotevřou do 1. června. A po letních prázdninách by prostě nastoupili všichni do vyšších ročníků s čistým stolem i myslí.

Čím dříve tím lépe.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Blažek reálně paralyzuje soudnictví v Česku. Podporuju stávku

21:10 Šlachta (Přísaha): Blažek reálně paralyzuje soudnictví v Česku. Podporuju stávku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke stávce zaměstnanců soudů.