Senátor Doubrava: Neplatí náhodou Andrej Babiš Petra Fialu, aby byl šéfem ODS?

20.01.2020 15:48

Už je to tak. Fiala nás má za blbečky, kteří trpí měknutím mozku, a proto ztratili paměť. Proč to říkám? „ODS dokáže nejlépe hájit hodnoty získané před třiceti lety,“ prohlásil na jejich potlachu.

Senátor Doubrava: Neplatí náhodou Andrej Babiš Petra Fialu, aby byl šéfem ODS?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Doubrava

Jako by nemluvil o největším rozkrádání majetku státu, tedy nás všech, které probíhalo pod taktovkou právě ODS. Nedivím se, že tyto hodnoty chce hájit. Navíc tomu ještě dá korunu. Jsme ti pro střední vrstvu. Jinak řečeno, ten dělnický póvl nás ani trochu nezajímá.

 

Četl jsem v tisku jeden komentář, kde bylo trefně napsáno, že když ODS ještě vyhrávala volby a bývala vládní stranou, měla hogo fogo dvoudenní kongresy a několik kandidátů na předsedu. ODS je ale už druhé volební období v opozici a vystačí si s jediným dnem kongresu i s jediným kandidátem na šéfa. To je přesná charakteristika ODS – navoněná bída a Petr Fiala šéfem, protože kdo jiný by tomu chlívku chtěl šéfovat?

 

Fiala se na kongresu představil jako žvanil. Slíbil, že příští kongres bude ODS pořádat jako (nedej Bože, vlastně voliči) silná vládní strana. Jenže ODS jako vládní strana už dokázala co umí! Skončila podobně jako ČSSD kvůli kmotrovství. Společně s ČSSD si ODS propachtovala moc nejen na celostátní úrovni, ale i na krajské. Náramně se doplňovali, rozdělovali si různé dotace. Vzpomeňme mafii při rozdělování dotací na ROP Severozápad.

 

V ODS se sice v krajích několik let postupně odstraňují tzv. velrybáři či korytáři. Taková situace je i na severu Čech. Ale voličům nic nového nenabízí, jenom to, co mají jiní.

 

 

Neplatí náhodou Andrej Babiš Petra Fialu, aby byl šéfem ODS? Protože Fiala nosí na krku stále ceduli: „Znáte někoho chytřejšího? Já ne.“ Přitom je tak nudný, že i jeho kritici by tou nudou usnuli… Fiala tím, že zůstává šéfem ODS, velmi podporuje Babiše a budiž mu za to dík.

 

Pro Piráty, ANO, i samuraje Okamuru je výborné, že na kongresu ODS také vystoupil neúspěšný bavič a blboryjec Pavel Novotný, dnes dočasně starosta pražských Řeporyjí, s jeho kecy, které není třeba představovat. Neboť sice předvedl reality show, ale také ukázal, že i s takovými hlupáky a ignoranty se v ODS počítá ( a to Fiala prohlašuje, že chce spolupracovat jen se slušnými lidmi!)…

 

Fiala se chce po parlamentních volbách stát premiérem. Za tuhle hlášku by měl od Babiše dostat tučnou prémii. Kolik lidí ale polil studený pot hrůzy, když si představili, že by premiérem měl být akademicky ukecaný nemastný fialový narcis, těžko říci. Vsadím se, že takových nás málo nebylo.

 

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.