Senátor Doubrava: O hlasu primitiva, kterému by se smáli i v Koreji

26.11.2021 9:45

Byl čtvrtek a lid česko-moravský se dozvěděl, že po půlnoci začne nouzový stav, ale ne příliš radikální. Zatím. Prostě koronavirus zase leze po lidech v takovém množství, že v nemocnicích už prý není moc místa na skladování covidových pacientů.

Senátor Doubrava: O hlasu primitiva, kterému by se smáli i v Koreji
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Doubrava

Už pár dnů předtím řada certifikovaných idiotů vzdychala, že kdyby dosluhující vláda dělala lépe různá opatření, k tomu by v takové míře nedošlo. Ale! Kupodivu i v prodejné České televizi se objevily hlasy, že v ČR se děje totéž co jinde v Evropě, takže těžko babišovská vláda něco hrubě zanedbala. Ale lidé, spojení s novou smrtelně fialovou vládou podivína Fialy z ODS, předstírají, jako by oni, kdyby byli u moci, vytvořili naším človíčkům ráj na zemi.

Zcela stupidní bylo vyjádření (čtvrtek kolem 16:25), že to, co u nás se děje, je výsledek nenaplnění plánu protiopatření, který babišovská vláda žádný nemá. Kvičel to do televize Bohuslav Svoboda (ODS). Svoboda tlachal, že vládní rozhodnutí postrádá smysl atp. Prý „žádný smysl to nedává – potřebujeme dosáhnout toho, aby infekce začala ustupovat… musíme přesvědčit lidi, aby lidi nechodili (někam) a zvážili, co je rozumné… Rozhodnutí musí být v těch lidech,“ primitivně ze sebe Svoboda slintal. Prostě ubohost.

Vzpomínáte si, jak instantní géniové nám dávali za vzor, jak koronavirus zvládli superšikovní Jihokorejci? Takže, soudruzi, soudružky, bratři a sestry, dámy a také pánové, zde je citát z www.koreaherald.com/ z 25. listopadu 2021: „Nemocnice v Jižní Koreji běží na téměř plnou kapacitu a nemohou přidat další lůžka, uvedla vláda ve čtvrtek, protože počet pacientů hospitalizovaných s těžkým COVID-19 dosáhl rekordní úrovně. Mluvčí ministerstva zdravotnictví a sociálních věcí Son Young-rae řekl novinářům na briefingu za zavřenými dveřmi, že zajištění dalších lůžek intenzivní péče je "pravděpodobně obtížné"… Asi 10 procent celostátních zdrojů kritické péče je již věnováno na léčbu pacientů s COVID-19… Stovky pacientů s COVID-19 nadále čekají v Soulu a okolí na nemocniční péči, protože lůžka docházejí."

Rétorika lidí kolem smrtelně fialové vlády, která za pár dnů, žel, vnikne do Strakovy akademie, z tohoto pohledu je primitivně nenávistná. Pokud nadávali na babišovskou vládu, proti smrtelně fialové vládě zcela určitě zlem nebyla a není. Jsem přesvědčen, že nedaleký čas mi dá za pravdu.

Článek byl převzat z Profilu Jaroslav Doubrava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce