Senátor Doubrava: Zástupce ČR by měl dostat doživotí za velezradu a debilitu

19.12.2018 5:36

Jak mohl zástupce ČR na VS OSN hlasovat pro takovou debilitu jako je skrytě teroristický pamflet, zvaný globální pakt o uprchlících? Zneužíván je již současný mezinárodní právní rámec o migrantech.

Senátor Doubrava: Zástupce ČR by měl dostat doživotí za velezradu a debilitu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Doubrava

Viděli jsme to již při invazním útoku migrantů v letech 2015 -2016, s jehož důsledky se administrativy států EU (zvláště SRN, Francie, Itálie a Řecka) nedokázaly do dnešních dnů vypořádat.

Hlasující zástupce České republiky by měl dostat doživotí za velezradu a debilitu,stejně jako ten, kdo mu to nařídil. Proč? Banda OSN má 193 členských států - velká část z nich jsou státy v chaosu, zaostalé, díky americkému vývozu jejich představy o demokracii, až rozložené, obecně nedemokratické a mnohé až brutálně diktátorské státy. Těm vůbec nevadí, když se zbaví těch, kteří jim nepoklonkují. Naopak je pro ně příhodné, aby jejich agenti jako migranti i s rodinami se zahnízdili v Evropě, kterou obsadí až v další dekádě. Oni mají čas…, oni jsou schopni si počkat.

 

Globální pakt o uprchlících je pamflet, který má plíživě legalizovat neřízené migrační invaze kdekoliv, kamkoliv a kohokoli. Nejedná se o právně nezávazný dokument, ale o záminku k vydírání, aby byl tento žvást vydáván za jakousi historickou vůli a dohodu, a naivní idioti a sluníčkáři, jako svoloč z ČSSD ji prosazovali a legalizovali.

Vysoký komisař OSN pro uprchlíky Filippo Grandi by v souvislosti s tím měl být prohlášen za osobu, které by měl být zakázán vstup na území ČR, stejně i jeho úředníkům. Jedná se o nebezpečné osoby, o advokáty migrační invaze. Smutné je, že proti hlasovaly pouze Spojené státy a Maďarsko. Zaslepenost politiků připomíná nešťastnou dobu z 30. letech 20. století, kdy všichni byli slepí vůči italskému fašismu a německému nacismu. Vůbec nezáleží na tom, že v pondělí přijatá dohoda je odlišná od globálního paktu o migraci, o kterém bude Valné shromáždění hlasovat ve středu. Obě jsou stejně nebezpečné.

 

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …