Senátor Hilšer: Prohnilost současné vládnoucí garnitury

24.10.2020 14:01

Komentář na facebookovém profilu k případu Romana Prymuly a Jaroslava Faltýnka.

Senátor Hilšer: Prohnilost současné vládnoucí garnitury
Foto: Vít Hassan
Popisek: Marek Hilšer

Koronavirová krize jasně rozkryla prohnilost současné vládnoucí garnitury.

Nelze nikoho vinit za to, že se ve světě rozšířila epidemie a postihla i nás. Co se však jasně s okamžitostí v krizové chvíli ukazuje, že premiérovi, prezidentovi a jejich nohsledům jsou lidé a dobré fungování naší země úplně ukradení. Jejich mocenské hry to dokazují již dlouhou dobu, jen teď, kdy hrozí kolaps zdravotní péče a život mnoha lidí může být ohrožen, je to nad slunce jasné. 

To, že bulvární tisk vyfotil Prymulu a Faltýnka, jak vychází ze zavřené restaurace, je jen zanedbatelná karikatura ve srovnání s tím, co je ve skutečnosti v pozadí této scény.  Nic jiného než snaha bezohledně si rozebrat naši zemi.

Jak jinak si vysvětlit, že premiér uprostřed krize jmenuje do ministerského postu vydíratelného kšeftmana s rozporuplnou minulostí a střetem zájmů. Někoho bez empatie, u něhož je již v první minutě po uvedení do funkce zřejmé, že nemá důvěru poloviny společnosti.

Arogance vládnoucí "elity" dostoupila dalšího patra. Teď však jde již o život.

Jak mají zdravotníci pracovat s vypětím všech sil, aby nezkolabovaly nemocnice, jak mají lidé, kteří přišli o živobytí, překonávat současnou krizi při pohledu na tento vrcholný svinčík.

Prosím, nenechme se odradit, nenechme se demoralizovat v těžkých chvílích. Mysleme na všechny, kdo potřebují a budou potřebovat pomoc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky