Senátor Valenta: Hazard s budoucností

05.02.2018 10:56

Slovácký senátor komentuje na facebookovém profilu další přijímání uprchlíků Německem

Senátor Valenta: Hazard s budoucností
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Německo bohužel nepřestává destabilizovat Evropskou unii v kontroverzní otázce přijímání dalších nelegálních uprchlíků. Vyjednávání o budoucí německé vládě mezi CDU/CSU kancléřky Angely Merkelové a SPD totiž přineslo shodu na tom, že Německo bude přijímat až tisíc rodinných příslušníků migrantů, kteří v posledních letech zakotvili právě u našich západních sousedů.

Ach jo! Místo toho, abychom do islámských zemí vyslali jasný signál, že už žádná další nelegální migranty v Evropě nechceme, tak se opět Angela Merkelová stává hrdinkou všech současných i budoucích migrantů, protože jim slibuje, že kromě samotných migrantů Německo přijme také jejich rodinné příslušníky.

Jsem přesvědčen o tom, že Německo skutečně hazarduje se svým budoucím osudem a riskuje, že je tito migranti velmi brzy „přečíslí“ a za pár let se chopí „demokraticky“ moci v zemi. A co bude pak? Zakáží vepřové? Nebo přímo zavedou právo šaría?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.