Senátor Valenta: Je důležité, aby lidé nezůstali bez možnosti hájení svých zájmů

08.03.2018 14:39

Lidem z volebního obvodu bývalého senátora Čuby poskytne pomoc senátor Ivo Valenta.

Senátor Valenta: Je důležité, aby lidé nezůstali bez možnosti hájení svých zájmů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Lidé ze senátního obvodu č. 78 – Zlín nezůstanou bez senátní podpory. Zájemci se mohou v případě potřeby i nadále obracet na „svou“ senátní kancelář. A to i přesto, že docent František Čuba ke konci února 2018 rezignoval na svou pozici senátora ČR právě pro výše zmíněný obvod.

Hájit zájmy místních obyvatel na půdě Senátu ČR bude až do doby zvolení nového senátora Ivo Valenta. Ten je senátorem za sousední volební obvod č. 81, Uherské Hradiště.

„Považuji za nesmírně důležité, aby lidé nezůstali bez možnosti hájení svých zájmů na půdě Senátu. Proto jsem panu docentu Čubovi stejně, jako lidem z jeho volebního obvodu, kteří se na svého senátora chtějí obrátit, slíbil, že až do doby zvolení nového senátora pro jejich obvod budu připraven pomáhat řešit jejich problémy. Proto také bude zachována činnost senátorské kanceláře doc. Čuby ve Zlíně. Pomoc lidem Zlínského kraje je pro mne navíc naprosto logická tím spíše, že jsem současně také zastupitelem Zlínského kraje,“ uvedl senátor Ivo Valenta.

Senátní kancelář, která se nachází na adrese: J. A. Bati 5648, 760 01 Zlín, tedy dočasně převezme právě senátor Ivo Valenta. Sem se také lidé budou moci obracet se svými podněty, případně si dohodnout schůzku se senátorem či lidmi z jeho odborného týmu. Samotné schůzky pak budou probíhat po telefonické, emailové, nebo osobní dohodě s asistentem, který bude v senátní kanceláři fyzicky přítomen.

Senátní kancelář bude již od pondělí, 12.3.2018 v provozu vždy v pondělí, středu a pátek, a to mezi 9. a 12. hodinou. Asistentem, který zájemcům zprostředkuje schůzky s odborným týmem, popř. senátorem, bude Ing. Milan Frnka, bývalý asistent senátora, docenta Fr. Čuby.

Zájemci se mohou na senátní kancelář obracet také prostřednictvím emailu: kancelar.slovacko@ivalenta.cz, nebo telefonicky: +420737277102.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…