Senátor Valenta: Kde se poděl zdravý rozum?

29.12.2016 13:51

Nějak tomu přestávám rozumět a čím dál tím víc mi to připadá, že pravá ruka neví, co dělá levá. Takže na jedné straně v České republice změníme pravidla pro výpočet hlukových limitů a na druhé straně tím způsobíme, že tisícům lidí zkomplikujeme cestování do práce, školy nebo za zábavou.

Senátor Valenta: Kde se poděl zdravý rozum?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Opravdu jsme papežštější než papež? Opravdu budeme znovu a znovu utahovat šrouby novými předpisy a regulacemi a dobrovolně si tak komplikovat životy? Opravdu chceme, aby úřední šiml měl přednost před zdravým selským rozumem? Chápu, že je třeba investovat do modernizace veřejné dopravy a postupně zvyšovat komfort života lidí, kteří žijí také u rušných tramvajových tratí. Ale přistupovat k tomu tak, že šmahem zpřísníme hygienické normy a pak necháme lidi ve štychu, mi připadá zcela diletantské.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…