Senátor Valenta: Na hrubý pytel hrubá záplata

12.10.2017 21:12

Před pár měsíci došlo jen pár kilometrů od českých hranic (přibližně 70 km od Znojma) ke znásilnění teprve patnáctileté dívky uprchlíky. Podle médií má věc na svědomí trojice mužů – migrantů. Jde o jednoho Afghánce a dva Somálce.

Senátor Valenta: Na hrubý pytel hrubá záplata
Foto: Daniela Černá
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Plně souhlasím s postupem starosty rakouského města Tulln, kde se incident odehrál, když odmítá přijímat další uprchlíky a riskovat zdraví a životy místních, slušných obyvatel. Jeho věta: „Vůči kriminálním žadatelům o azyl, kteří zneužívají právo, zatímco jsou našimi hosty, máme nulovou toleranci,“ je na místě a hovoří za vše.

Jsem téhož názoru. Na hrubý pytel hrubá záplata. Jestliže se někdo neumí chovat a vážit si pomoci, která je mu nabídnuta, ať maže, odkud přišel, a to okamžitě.

Jedinou prevencí proti podobné trestné činnosti, je dát stoprocentní stopku přijímání nepřizpůsobivých muslimských migrantů do Evropy. Křesťané jsou pro tato individua stejně jen odpad, tak ať se do křesťanské Evropy tito radikálové vůbec necpou! Islamisté, korán ani nejrůznější hadry omotané kolem hlav a znemožňující identifikaci osob tady nemají co dělat.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace