Senátor Valenta: Nevšiml jsem si, že by se právě Gréta „vrátila zpátky na strom“

12.12.2019 7:32

Komentář na facebookovém profilu k hysterii ekologických aktivistů

Senátor Valenta: Nevšiml jsem si, že by se právě Gréta „vrátila zpátky na strom“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivo Valenta

Pod názor Jeremyho Clarksona (ZDE), který prezentovalo již několik médií, se mohu podepsat. Je zcela totožný s mým.

Současná populace, včetně aktivistky Gréty, využívá moderních technologií, medicínských pokroků i dopravních prostředků a dalších vymožeností, které dnešní doba umožňuje. Nevšiml jsem si, že by se právě Gréta „vrátila zpátky na strom“. Jeremy Clarkson to napsal velmi výstižně.

Je nepřijatelné, aby nám někdo v pubertálním věku (ať už je loutkou v rukou zájmových skupin či nikoliv) hystericky diktoval, co smíme a co ne, potažmo aby nám spílal a poučovat nás! A pokud takovýto člověk obrazně řečeno postaví do latě i vlastní rodiče, pak je to jasný signál problému ve výchově.

Ano, pro lepší klima a ekologii je třeba něco dělat, ale ono se přece dělá! Lidé se dnes chovají daleko více zodpovědně a ekologicky, než v minulých letech a opravdu nemám pocit, že by všichni jen seděli „s rukama v klíně“ a měli si nechat líbit kartáč ze strany zběsilých aktivistů… Mmohaletým vývojem a usilovnou prací jsme přece dosáhli například vyšší délky života lidi. Tohle snad také chceme vrátit zpět a žít kratší život?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stále žijeme ve světě nerovných práv

18:09 Zaorálek (SOCDEM): Stále žijeme ve světě nerovných práv

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke stávce platformových kurýrů