Senátor Valenta: Poslední rozloučení s Karlem Gottem

11.10.2019 14:01

Komentář na facebookovém profilu k rozloučení veřejnosti s Karlem Gottem na pražském Žofíně

Senátor Valenta: Poslední rozloučení s Karlem Gottem
Foto: JK
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Řada z vás se mne ptá, zda se zúčastním posledního rozloučení se zpěvákem Karlem Gottem, proto všem odpovím touto cestou. Na pohřby nechodím, nicméně památku Karla Gotta uctím vzpomínkou. Odešel významný umělec, který za sebou zanechal velký odkaz a ovlivnil několik generací lidí.

Jak jsem již uvedl, jsem rád, že jsem měl možnost se s ním několikrát osobně setkat. Nemyslím si však, že je vhodné, aby se jeho prostřednictvím kdokoliv politicky či jinak zviditelňoval. Především se totiž podle mne jedná o záležitost jeho rodiny a nejbližších přátel.

Odchod takové osobnosti je bezesporu velmi silné mediální téma a občas se nemohu ubránit dojmu, že některé články, např. popisující detaily jeho dřívějšího milostného života, nejsou tvořeny příliš citlivě. Myslím si, že média by měla v těchto dnech brát daleko větší ohledy na manželku a děti Karla Gotta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.