Senátor Valenta: Právo na obranu je nezbytné

26.01.2020 17:30

Komentář na facebookovém profilu k blížícímu se hlasování Senátu o zbraních

Senátor Valenta: Právo na obranu je nezbytné
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivo Valenta

Již v nadcházejícím týdnu nás čeká v Senátu důležité hlasování o zbraních. Těší mne, že mám od Vás takovou spoustu reakcí. Za všechny vzkazy, mezi nimiž jsou i reakce od mysliveckých svazů, upřímně děkuji.

Mohu vám slíbit, že hlasování na schůzi Senátu budu přítomen. Udělám všechno proto, abychom v Senátu našli dostatek hlasů k prosazení toho, aby držení zbraní bylo zakotveno v ústavním pořádku ČR.

Dlouhodobě tvrdím, že je nezbytné, aby lidem, kteří splní přesně stanovené (a velmi náročné podmínky) zůstala legální možnost obrany. Nemohou stát před potencionálními násilníky s holýma rukama! I kdyby se tím podařilo zachránit jediný život, má to smysl.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie