Senátor Valenta: Preferujete zimní, nebo letní čas?

23.09.2018 8:35

Blíží se nám konec střídání letního a zimního času. Ačkoliv řadu směrnic EU považuji za nesmyslnou byrokracii, tento krok Evropské komise vítám.

Senátor Valenta: Preferujete zimní, nebo letní čas?
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Neustálé střídání času totiž působí řadě lidí velké problémy, a to zdravotní i psychické. Kromě citlivějších dospělých jedinců jsou to i děti, kterým se tak musí posouvat spánkový režim.

Stále se ale vedou diskuze o tom, zda je vhodnější ponechat čas standardní (který někdo nazývá jako zimní), nebo letní, který je posunut o hodinu dopředu. Názory lidí se velmi různí.

Zatímco někteří by rádi zůstali u standardního času, kdy je více světla po ránu, jiným by více vyhovoval natrvalo čas letní, protože je déle světlo a lidé tak mohou být aktivní až do pozdních večerních hodin. Jak jste na tom vy, který čas preferujete?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

13:04 Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k míru na Ukrajině.