Senátor Valenta: Proč taková teatrálnost!?

12.08.2019 12:18

Komentář na facebookovém profilu k reakcím na letošní ročník Prague Pride.

Senátor Valenta: Proč taková teatrálnost!?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivo Valenta

Myslím si, že kardinál Dominik Duka to shnul docela výstižně, když kritizoval agresivní a místy i nenávistnou rétoriku stoupenců ideologie LGBT a společně s dalšími tak odsoudil další ročník Praque Pride, který se odehrál minulý týden v Praze. Copak nemáme demokracii? Copak si na rozdíl od těchto aktivistů nemůžeme dovolit říci svůj názor? Budeme snad za něj časem souzeni jako za projev diskriminace?! Nesvědčí to spíše o tom, že jsou ve svobodě projevu diskriminováni zástupci tradičních hodnot? Budu se opakovat, ale stojím si za svým. Doma v ložnici či kdekoliv jinde v soukromí ať si každý dělá, co chce. Je to jen jeho věc.

V našich firmách zaměstnáváme tisíce lidí a je mi úplně jedno, jaké jsou orientace či náboženského vyznání. Důležité jsou jiné kvality a těch si vážím. Nechápu a odsuzuji však teatrálnost a agresi, kterou někteří ze zástupců LGBT projevují (slovo „někteří“ zdůrazňuji, protože řada zástupců této skupiny sama s podobnými akcemi, jako byla v Praze, nesouhlasí). Vždyť je to směšné! A už vůbec se nemohu ztotožnit s tím, že jsou často podobná „divadla“ dotována z veřejných zdrojů. Copak nejsou peníze potřeba jinde?! Zaráží mne také míra agrese, kterou někteří zástupci této menšiny předvádějí směrem ke každému, kdo projeví svůj názor. Tímto bohužel automaticky házejí do jednoho pytle všechny zástupce podobných menšin, což jim nedělá dobrou vizitku.

Mohu zopakovat, že s takovou mírou agrese, jakou jsem již několikrát byl zaplaven na sociálních sítích u podobných příspěvků, jsem se ještě nikdy v životě nesetkal. I to svědčí o mnohém. Jsem zastáncem tradičního pojetí rodiny a vždy budu. Jsem rád, že mé děti mají matku a otce. Takto to znám také od svých předků a je to pro mne jediná správná cesta. Ale znovu – je to můj názor. Pokud má někdo jiný a má potřebu se takto podivně ventilovat, je to jeho věc, jen ať si to dělá výhradně za své peníze, nikoliv za peníze nás všech, nevnucuje svá přesvědčení druhým a především nepranýřuje ty, kteří ctí tradiční hodnoty a model rodiny!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…