Senátor Valenta: Prošustrované miliony

10.08.2016 7:26

Evropská unie poslala do České republiky 727 milionů Kč na migrační politiku. Peníze putovaly na nejrůznější projekty a neziskové organizace, které se věnují zvládání migrační kole. Nejvyšší kontrolní úřad však teď zjistil, že ministerští úředníci vlastně ani neví, komu stovky milionů vlastně konkrétně pomohly.

Senátor Valenta: Prošustrované miliony
Foto: Archiv IV
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Nikdo z příjemců těchto dotací nemusel totiž evidovat klienty podle data narození. Přitom pávě podle tohoto údaje ministerstvo vnitra sleduje pobyt cizinců v České republice. Prostě neuvěřitelné diletantství a kocourkov v jednom. Jednak nechápu, proč bychom měli z kapes daňových poplatníků utrácet stovky milionů korun na podporu ekonomických migrantů a plnění evropských migračních kvót, a jednak by mne zajímalo, jestli alespoň peníze skončili třeba u azylantů, anebo se šikovně utopily v černé díře prapodivných neziskových organizací. Smutné bilance dnešní vlády...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová Adamová (TOP 09): Rozšíření rodiny unijních demokracií je naší strategickou nutností

15:14 Pekarová Adamová (TOP 09): Rozšíření rodiny unijních demokracií je naší strategickou nutností

Předsedkyně Poslanecké Sněmovny Markéta Pekarová Adamová se s předsedou Senátu Milošem Vystrčilem ve…