Senátor Valenta: Sláva vítězi, čest poraženému

28.01.2018 12:04

Slovácký senátor komentuje na facebookovém profilu výsledek prezidentských voleb

Senátor Valenta: Sláva vítězi, čest poraženému
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Gratuluji Miloši Zemanovi, že obhájil svoji funkci a byl opět zvolen prezidentem České republiky. Zároveň bych chtěl vyjádřit přesvědčení, že díky ukončení předvolební kampaně i jeho prohlášení, že šlo o jeho poslední politické vítězství, nebude mít již zapotřebí být součástí snahy o ohýbání ústavních zvyklostí a nahrávání těm, kdo se pokouší o monopolizaci moci v naší zemi.

Výsledek voleb napovídá také o tom, že je naše země názorově silně rozštěpena. Vždyť výsledek voleb byl relativně velmi těsný a výměny názorů obou táborů velmi emotivní.

To jsem si potvrdil také v nedávné anketě na mém Facebooku, která skončila vítězstvím pro Milošem Zemana se skórem 54,5 %. Myslím si však, že letošní prezidentské volby ukázaly ještě jeden fakt, a to že nám chybí výrazné osobnosti a silní političtí lídři nové generace. Právě ty bychom měli společně hledat mezi mladými lidmi a dát jim příležitost, aby nasbírali politické zkušenosti a stali se z nich budoucí lodivodi naší země.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…